DaSutra netko od normalnih,ugodnih muskaraca...navece,Stubaci??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DaSutra netko od normalnih,ugodnih muskaraca...navece,Stubaci??
BokBas iskljucivo par ili moze i solo muskarac....bez ljutnje
Tnx
dobriih imamImao tko kakvih iskustva s parovima iz Karlovačke Županije?
daIskustva sa parovima?
Juče bio u istri. I imam namjere češće put dolazitiPar zainteresiran za druženje sa diskretnim muškarcem? Istra.. mogu i malo dalje ako se dogovorimo
Javite se u ppPar zainteresiran za druženje sa diskretnim muškarcem? Istra.. mogu i malo dalje ako se dogovorimo
Javite se ako ste zainteresirani...Par zainteresiran za druženje sa diskretnim muškarcem? Istra.. mogu i malo dalje ako se dogovorimo
Mali losinj javite se u ppPar zainteresiran za druženje sa diskretnim muškarcem? Istra.. mogu i malo dalje ako se dogovorimo
Pozz i vama....Pozz svima,
Novi smo tu pa da se malo informiramo.
Par smo,kasne 40-e....dosta zgodni i jako kulturni.U potrazi za zanimljivim ljudima.
Za početak koliko ste daleko od mene Ja sam u SplituJa sam bio u swingu sa bivsom dugo i lijepo je bilo,ali to je proslost.
Nova draga i nova prica.Ne forsiramo nista,gustamo se polako.Nesto kvalitetno bi vodilo i nekoj konstanti.
PozdravPozz svima,
Novi smo tu pa da se malo informiramo.
Par smo,kasne 40-e....dosta zgodni i jako kulturni.U potrazi za zanimljivim ljudima.
Mi smo SlavonijaZa početak koliko ste daleko od mene Ja sam u Splitu
Pozz,ti si bas iz Osijeka?Pozdrav, ako ste m/ž par i zainteresirani za druženje sa pojedincem 41.g. i Osijeka javite se. ostavite broj ili javite u inbox. isključivo hetero.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|