Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PozzPar u ranim 40-im u potrazi za iskusnim muskarcem za prijateljstvo i druženje,moze i parovi.Iz Slavonije smo.
Pozz ovdjePar u ranim 40-im u potrazi za iskusnim muskarcem za prijateljstvo i druženje,moze i parovi.Iz Slavonije smo.
Pozz ovdje Marko imam 36g iz ZG sam pa bi volio da mi se javite u vezi oglasaPozdrav. Zainteresirana sam probati u troje sa nekim dečkom i svojim dečkom, u kojem odnosu bi on bio pasivniji, gledao bi me i slično. Nismo to nikad probali, ja imam želju, a u našem odnosu ima povjerenja. No, kvantna je fizika naći nekog okej muškarca, koji ne navaljuje i ima živaca za polako. Mi smo u 30-ima, voljela bi visokog/višeg, od oko 180, sama veličina nije presudna, bitna je kemija i privlačnost. Područje Zagreba. Volim nježnost i romantiku, diranje i maženje pa ako ima netko da se pronalazi..
često preko ljeta putujem do Osijeka, tako da ako ti paše možemo se naći...Pali me kad drugi gledaju u moju curu i okrecu se za njom, gledaju na plazi, pa bi me zanimalo ima tko iz Osijeka da je zainteresiran za tak nesto
Javi sečesto preko ljeta putujem do Osijeka, tako da ako ti paše možemo se naći...
Haj. Javi se u ppPozdrav. Zainteresirana sam probati u troje sa nekim dečkom i svojim dečkom, u kojem odnosu bi on bio pasivniji, gledao bi me i slično. Nismo to nikad probali, ja imam želju, a u našem odnosu ima povjerenja. No, kvantna je fizika naći nekog okej muškarca, koji ne navaljuje i ima živaca za polako. Mi smo u 30-ima, voljela bi visokog/višeg, od oko 180, sama veličina nije presudna, bitna je kemija i privlačnost. Područje Zagreba. Volim nježnost i romantiku, diranje i maženje pa ako ima netko da se pronalazi..
Javite se u ppPozdrav. Zainteresirana sam probati u troje sa nekim dečkom i svojim dečkom, u kojem odnosu bi on bio pasivniji, gledao bi me i slično. Nismo to nikad probali, ja imam želju, a u našem odnosu ima povjerenja. No, kvantna je fizika naći nekog okej muškarca, koji ne navaljuje i ima živaca za polako. Mi smo u 30-ima, voljela bi visokog/višeg, od oko 180, sama veličina nije presudna, bitna je kemija i privlačnost. Područje Zagreba. Volim nježnost i romantiku, diranje i maženje pa ako ima netko da se pronalazi..
Pozz, da li bi htijeli da vas treca strana promatra prilikom odnosa. Lp. MarkoJavite se u pp
Pozz, MarkoPozdrav. Zainteresirana sam probati u troje sa nekim dečkom i svojim dečkom, u kojem odnosu bi on bio pasivniji, gledao bi me i slično. Nismo to nikad probali, ja imam želju, a u našem odnosu ima povjerenja. No, kvantna je fizika naći nekog okej muškarca, koji ne navaljuje i ima živaca za polako. Mi smo u 30-ima, voljela bi visokog/višeg, od oko 180, sama veličina nije presudna, bitna je kemija i privlačnost. Područje Zagreba. Volim nježnost i romantiku, diranje i maženje pa ako ima netko da se pronalazi..
Pozz volio bih probati u troje nisam nikad pa ako ste za da se nađemo ili kontakt neki ak vam pasePozz, Marko
Pozdrav. Zainteresirana sam probati u troje sa nekim dečkom i svojim dečkom, u kojem odnosu bi on bio pasivniji, gledao bi me i slično. Nismo to nikad probali, ja imam želju, a u našem odnosu ima povjerenja. No, kvantna je fizika naći nekog okej muškarca, koji ne navaljuje i ima živaca za polako. Mi smo u 30-ima, voljela bi visokog/višeg, od oko 180, sama veličina nije presudna, bitna je kemija i privlačnost. Područje Zagreba. Volim nježnost i romantiku, diranje i maženje pa ako ima netko da se pronalazi..
Voljeli bi da vas se promatra
Voli li partnerica erotsku masazuVoljeli bi da vas se promatra
Voli li partnerica erotsku masazu
Javite se u pp
Haj. Javi se u pp
I ja sam iz blizine ako ima interesa javite seJavi se
ĐakovoBok odakle ste iz salavonije
Ja da am iz Đakova.. Ako ima interesa javite seJavi se
ĐakovoBok odakle ste iz salavonije
Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677