Lass uns gemeinsam ein erotisches Abenteuer erleben, dass du so schnell nicht vergisst! Genieße meinen beweglichen Körper, meine seidige Haut und meine pralle Oberweite! Ich empfange auch gerne den gepflegten Herren. Ruf mich doch einfach an und lass uns ein Treffen vereinbaren. Tabus: AV AO
www.ladies.de
Ajmo sada završnicu u Frankfurtu odraditi...dan 3.
Sophia...ovo je bilo malo drugačije iskustvo, no idemo redom... Njemica iz istočnog Berlina, rođena sredinom 90-tih, neka niža srednja klasa rekao bih po govoru, mislim da bi u SAD-u spadala pod kategorizaciju White trash. Slike su njene, no od prije godinu ili dvije, malo je dobila na kilaži, no to sam očekivao i u neku ruku priželjkivao. Guzica i noge su joj građeni kao kod one latine Luli o kojoj sam pisao pred jedno dva mjeseca, jedino za broj veći. Sise su joj umjetne, dobre kada su u grudnjaku i kada se na njih gleda oodozgo, no ožiljci ispod sisa su katastrofalni, dakle kirirgu koji je to odradio treba odrezati jaja za kaznu. Čista je i uredna, no vidi se po sitnicama da ne ulaže u sebe. Koža joj je dosta neodržavana, ima sitnih strijica, naznake celulita, izrast na tjemenu...nokti su joj uredni, zubi također.
U akciji je super, pušenje bez bez ikakvog pitanja ili doplate, lizanje jaja, radi sve osim anala i alles ohne...voli se jebati, to se vidi, nema problema niti sa jednom pozom, niti sa dubinom penetracije, niti sa nabijanjem, sve ide, svršio sam u doggy-u, pogled na to veliko dupe kako se talasa ispod mene je stvarno bio divan...kada sam joj se spustio dolje bila je iznenađena, kaže mi pa ne moraš to raditi...ja kažem znam da ne moram, no ja to želim, mene to pali...super kaže ona...taj prvi puta joj je trebalo dosta da se opusti i svrši, ispada da to njene redovite mušterije tamo ne rade...drugi puta kad sam se spustio dolje je bila puno opuštenija, curilo je iz nje kao iz Bandićeve fontane i svršila je relativno brzo.....e sada dolazimo do problema, ja nisam mogao svršiti drugi put nikako...očito sam se preforsirao sa trodnevnim seks maratonom, niti jedna poza mi nije palila...pita ona jesam li ja što kriva, što da radim...rekoh puši ga ponovo, drkaj, štogod...i tako ona pokušavaq i pokušava, trudi se no jednostavno nisam više mogao...erekcija je tu, no ne mogu svršiti.
I tako, jedno pola sata prije kraja termina, kažem ja njoj stara nebu od toga ništa, ajmo mi radije nešto pojesti...kaže ona može, samo da se otuširam. Ode ona pod tuš i kaže mi hoćeš doći i ti, rekoh može... i tako smo malo prali jedno drugo pod tušem, pa se osušili i otišli van...odvela me do nekog svog omiljenog sendvič bara, a nakon toga smo otišli u neki pub pogledati do kraja finale Eintracht-Rangers (znam da sam rekao da neću ići van, no nekako mi je bilo ugodno u njenom društvu pa sam otišao)..popili par piva, par Cuba Libre-a, Eintracht pobjedio na penale, ludnica u Frankfurtu, nas dvoje cugamo, zajebavamo se, kaže mi ona ostanimo u kontaktu, baš mi se sviđaš, doći ću ja u Hrvatsku na odmor pa ćemo se naći i sve tako...rastali smo se oko 1 u noći, a termin je trebao završiti u 22.00, pisala mi danas ujutro, pitala kakav mi je bio let i slično...ne znam kaj bi uopće mislio o svemu tome...bumo vidli...
Uglavnom ,da rezimiram Frankfurt, vrlo sam zadovoljan sa izletom, najviše jer sam naletio na anđela bez krila koji se zove Nicole, no niti ove druge dvije nisu bile loše, dapače, izgled, usluga, sve je bilo na razini. ostaje mi još probati te FKK klubove za neki drugi puta, a ozbiljno smišljam plan da odletim ponovo gore pod nekom izlikom i dogovorim Nicole za cijelu noć.