onaj_tamo
Well-known member
Jel to ode na turu gore hahaJel ima tko iskustva s Latvijom (Riga)?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel to ode na turu gore hahaJel ima tko iskustva s Latvijom (Riga)?
Nisi u pravu,Frankfurt po bordelima 30 euraPar godina = jako puno godina.
Danas nema sanse ista konkretno i nenadrogirano za dvoznamenkastu cifru, osim na 15 minuta
Idem u Frankfurt za 3 tjedna pa cu bas provjeriti gdje se i sto tocno moze jebati za 30 eura.Nisi u pravu,Frankfurt po bordelima 30 eura
To ti se u DE zove Quickie,ili prevedno na naš…Staviš ga dva-tri puta unutra i vec ti govori “završi,nemas vise vremena”…Idem u Frankfurt za 3 tjedna pa cu bas provjeriti gdje se i sto tocno moze jebati za 30 eura.
Bez linka je "recenzija" (ako se to uopće može reči) bezvrijedna.Vratio se malo prije s poslovnog puta iz Španjolske.
Uzeo Španjolsku za 120€ sat vremena. Bilo je poprilično dobro, ona opuštena, popili cugu pa na posao. Ostala malo vise od sat vremena.
Eh sad, drugi dan mi stize poruka od njenog pimpa sa prijetnjama da je bila predugo i da oni gube lovu. Spominjali mi obitelj, prijetnje da je 8 razbijaca u gradu i samo cekaju zahtijevali dodatnu lovu.
Lagani ignore jer sam tak i onak u 5 išao na avion pa nek se jebu
Neznam za taj, idem redovito u Graz, Laufhaus Lagergasse, kod Raise na Lingam, Tantru i sve ostalo...150 eura sat i to je neka prosjecna cijena kod svih. Sve cisto, uredno, legalno, kao da ides kod pedikerkeIma ko iskustva sa Austrijskim laufhausima? Konkretno me zanima bordel A9, imaju lijepu ponudu cura. Kakve su cijene u at?
Plaća se upad ili uđeš, biraš? Nisam nikad bio, pa ne znam kakav je sistemNeznam za taj, idem redovito u Graz, Laufhaus Lagergasse, kod Raise na Lingam, Tantru i sve ostalo...150 eura sat i to je neka prosjecna cijena kod svih. Sve cisto, uredno, legalno, kao da ides kod pedikerke
Upad se ne plača, a cijenu dogovaraš sa curom. Cijene su ti od 75 Eura na više ovisi o usluzi i duljini vremena provedenom sa njom.Plaća se upad ili uđeš, biraš? Nisam nikad bio, pa ne znam kakav je sistem
Udjes, na vratima slike cura, pise je li slobodna ili zauzeta...kada udjes, na vratima iznutra cjenik sa cijenama usluga...samo opusteno..Plaća se upad ili uđeš, biraš? Nisam nikad bio, pa ne znam kakav je sistem
Ona je bombaNicole - Frankfurt am Main
Hey hey, ;) hast du Lust dich nach einem harten Alltag schön verwöhnen zu lassen? Dann bist du bei mir genau richtig. Ich verwöhne dich als Expertin mit einer erotischen, sinnlichen Massage und weiterer Entspannung, die auch gerne temperamentvoll sein darf ;), möchtest du wissen…www.ladies.de
Dan 2.
Rijetko kada ostanem bez riječi i uvijek imam nešto za reći, to ste već mogli i primijetiti, no sada sam 10 minuta buljio u ekran ne znajući odakle da krenem....dakle Nicole...to je onaj neki sveti gral ili jednorog za kojim tragam cijeli svoj život...da imam 15-20 godina manje, klekao bih pred nju i obećao sve što god želi...dakle savršena žena. Vrata se otvaraju i ugledam je u onom crnom kompletiću koji je na jednoj od slika u njenom oglasu, od vrata naniže savršenstvo, dakle mjere 100-70-100, koža savršena, bez madeža, strija, celulita, mekana, elastična, mirisna....a iznad vrata eklatantan primjer slavenske ljepote, prekrasno, mlado, savršeno lice, nisam mogao prestati buljiti u nju...znam da uglavnom pišem hvalospjeve latinama tu po forumu, no sve to bacite u vodu, ova je po ljepoti nekoliko kopalja iznad...brutalno.
usluga savršena, jedino što se ne ljubi. Masaža cijelog tijela, prvo rukama, a onda njenim predivnim, nauljenim tijelom, sa obje strane. Točno ono što čovjeku treba nakon cijelog radnog dana...masira sve, od nožnih prstiju do vrata. Pušenje bez, no to se dogovara uživo jer ne smije to napisati u poruci. Ima piercing na jeziku, nije baš idealno, nekima se to možda sviđa, meni baš i ne..možda je acquired taste, neznam...rekoh joj daj da ja malo tebe, nema problema, odmah se namješta, uživa, sudjeluje, stišće mi glavu svojim prekrasnim butinama, prstima prolazi po kosi, pa me hvata za ruke i isprepliće prste sa mojima, svršava u jednom ogromnom titraju cijelog abdomena...ako je glumila, izvrsno je to odglumila....tada sam već bio toliko napaljen da sam joj rekao ajmo mi na glavno jelo, misionarka, noge na ramenima, maksimalno duboki ulaz i nakon nekoliko minuta pucanj, pogled na to predivno lice i savršene grudi je bio predobar, nisam mogao izdržati...na kraju svega mi je još priredila izvrsnu masažu stopala i sat je iscurio...morao sam žuriti na večeru sa poslovnim partnerima i nisam mogao to nikako izbjeći, na kraju krajeva zbog toga sam i došao u Njemačku, no ozbiljno sam u tom trenutku razmišljao da sve otkažem i ponudim joj koliko god traži za cijelu noć.....
i sada sam totalno u bedu jer znam da su mi sva buduća iskustva pokvarena, da ću sve uspoređivati sa njom...ovakva da radi u Zagrebu, mogla bi uredno derati 200 eura na sat i imala bi posla cijeli dan i svi bi bili njeni robovi...
i sada se ti koncentriraj na slijedećih 10 sati sastanaka, razgovora sa principalima, dogovora o cijenam i sličnih sranja...uopće ne znam kako...
Ako ikoga put navede u Frankfurt, ovo je obavezan must have, to nitko nebi smio propustiti...
Posjeti FKK Village kad si vec tamo,mislim da se nećeš razočarati…Nicole - Frankfurt am Main
Hey hey, ;) hast du Lust dich nach einem harten Alltag schön verwöhnen zu lassen? Dann bist du bei mir genau richtig. Ich verwöhne dich als Expertin mit einer erotischen, sinnlichen Massage und weiterer Entspannung, die auch gerne temperamentvoll sein darf ;), möchtest du wissen…www.ladies.de
Dan 2.
Rijetko kada ostanem bez riječi i uvijek imam nešto za reći, to ste već mogli i primijetiti, no sada sam 10 minuta buljio u ekran ne znajući odakle da krenem....dakle Nicole...to je onaj neki sveti gral ili jednorog za kojim tragam cijeli svoj život...da imam 15-20 godina manje, klekao bih pred nju i obećao sve što god želi...dakle savršena žena. Vrata se otvaraju i ugledam je u onom crnom kompletiću koji je na jednoj od slika u njenom oglasu, od vrata naniže savršenstvo, dakle mjere 100-70-100, koža savršena, bez madeža, strija, celulita, mekana, elastična, mirisna....a iznad vrata eklatantan primjer slavenske ljepote, prekrasno, mlado, savršeno lice, nisam mogao prestati buljiti u nju...znam da uglavnom pišem hvalospjeve latinama tu po forumu, no sve to bacite u vodu, ova je po ljepoti nekoliko kopalja iznad...brutalno.
usluga savršena, jedino što se ne ljubi. Masaža cijelog tijela, prvo rukama, a onda njenim predivnim, nauljenim tijelom, sa obje strane. Točno ono što čovjeku treba nakon cijelog radnog dana...masira sve, od nožnih prstiju do vrata. Pušenje bez, no to se dogovara uživo jer ne smije to napisati u poruci. Ima piercing na jeziku, nije baš idealno, nekima se to možda sviđa, meni baš i ne..možda je acquired taste, neznam...rekoh joj daj da ja malo tebe, nema problema, odmah se namješta, uživa, sudjeluje, stišće mi glavu svojim prekrasnim butinama, prstima prolazi po kosi, pa me hvata za ruke i isprepliće prste sa mojima, svršava u jednom ogromnom titraju cijelog abdomena...ako je glumila, izvrsno je to odglumila....tada sam već bio toliko napaljen da sam joj rekao ajmo mi na glavno jelo, misionarka, noge na ramenima, maksimalno duboki ulaz i nakon nekoliko minuta pucanj, pogled na to predivno lice i savršene grudi je bio predobar, nisam mogao izdržati...na kraju svega mi je još priredila izvrsnu masažu stopala i sat je iscurio...morao sam žuriti na večeru sa poslovnim partnerima i nisam mogao to nikako izbjeći, na kraju krajeva zbog toga sam i došao u Njemačku, no ozbiljno sam u tom trenutku razmišljao da sve otkažem i ponudim joj koliko god traži za cijelu noć.....
i sada sam totalno u bedu jer znam da su mi sva buduća iskustva pokvarena, da ću sve uspoređivati sa njom...ovakva da radi u Zagrebu, mogla bi uredno derati 200 eura na sat i imala bi posla cijeli dan i svi bi bili njeni robovi...
i sada se ti koncentriraj na slijedećih 10 sati sastanaka, razgovora sa principalima, dogovora o cijenam i sličnih sranja...uopće ne znam kako...
Ako ikoga put navede u Frankfurt, ovo je obavezan must have, to nitko nebi smio propustiti...
Je...brutalno dobra žena...Ona je bomba
Obožavam latine,bio sam prije dva tjedna kod jedne Irene…Ona je savršenstvo,jedna od najljepših guza koju sam imao prikike trpati…Otišla je iz Munchena trenutno…ali kad se vrati probam dogovoriti cijelu nocNicole - Frankfurt am Main
Dan 2.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|