Incest

Ja sam sa se sestričnom imao pokušaj seksa... Samo što sam bio klinac, u prva 4 razreda osnovne... Ne sjećam se točno koliko god. Ona četiri godine starija od mene... I tako jednom kad bio s mamom u posjeti kod njih. Sestrična me u igri pitala znam li se seksati? Kako u jednom kutu velikog dvorišta imali stari auto bez motora, koji služio za igru. Odvela me u taj auto. Na prozorima bile neke stare vreće da se ne vidi unutra. Gdje smo se skinuli na stražnjem sicu i tražila da joj gurnem mališu u picu. Sjećam se da nijedno od nas još nije imalo dlake. Gurnuo sam par puta, ali je bio mali, tj. nije joj bio dovoljan pa smo prekinuli radnju. A kako smo rođacima u posjetu došli pješke, i doma smo išli pješke. Pa me malac cijelim putem doma pekao/bolio. I to zato jer mi kožica ostala prevućena preko glavića, pa me iritiralo.

Nikad to poslije nismo ponovili. Makar smo koju godinu kasnije i spavali u istoj sobi kad bio kod njih po 2 tjedna na školskim praznicima, samo svaki na svom krevetu.

Ne znam uopće, da li to smatrati gubitkom nevinosti ili ne?

PS. sestrična, kako je bila starija, znala je kako se seksa, jer je to redovito radila sa susjedom, svojim vršnjakom. Zato i imala improvizirane zavjese iz platnenih vreća za taj auto kad im zatrebalo.

Jednom njezini imali kolinje, roditelji bili vani, borili se s pajcekom. A ona i njen susjed se htjeli seksati na krevetu. No, kak sam im ja smetao. Mene smjestili u kinderbed od njenog malog brata i dali mi nekog plišanog medvjeda da nek njega seksam kako mi pokazala u autu. I pokrili me dekom da ih ne gledam. A oni se seksali u krevetu.
Normalno, tad nisam niš radio s plišancem, nego sam odškrinuo deku i neprimjetno gledao njih dvoje u akciji.

Nikad poslije toga nismo pričali ni o tome da me htjela podučiti, niti da je to pred mojim očima radila sa susjedom.
 
Koje u to još bolesnije i odvratnije stvari?
Pa kao prvo i najgore pedofilija i zoofilija, zatim nekrofilija, sadomazo, mizofilija, urinofilija i na karaju vrhunac bolesti kaprofilija. Na žalost ima tih varijacija kao u priči, i psihijatrijsko osoblje se suočava sa eksplozijom takvih odvratnih pojava. Imaš danas i one pojave koje su se donedavno smatrale zastranjivanjem ali su danas IN.
Tako da je incest, ako je obostrano suglasan i dragovoljan, "mila majka" i osim "moralne osude" ne vidim kako se može uspoređivati s ranije navedenih zastranjenjima. Jasno treba biti oprezan....
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh