lex27
Active member
Kao npr.?!Nešto normalno, random, nemoj baš da se grupa zove "ZALJUBLJENICI U INCEST" hahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao npr.?!Nešto normalno, random, nemoj baš da se grupa zove "ZALJUBLJENICI U INCEST" hahaha
Johnny BravoTočno tako
Nitko mi nije ništa rekao kako želite da se grupa zove?
Mislio sam nešto bliže temi o kojoj će biti pisano u grupi a da opet nije baš toliko očitoJohnny Bravo
FamInc? Ili nešto sličnoMislio sam nešto bliže temi o kojoj će biti pisano u grupi a da opet nije baš toliko očito
Evo napravim pa pošaljem linkFamInc? Ili nešto slično
Ali šalji u PP. Da nam se ne zakače ovi propovjedniciEvo napravim pa pošaljem link
DogovorenoAli šalji u PP. Da nam se ne zakače ovi propovjednici
Pa nemamo svi iskustva i prica neko voli i citat iako malu su price kao iz bajke, pre uvelicaneImali smo 15 članova, od toga tri aktivna. Ne vidim poantu takve grupe. Ako neće biti aktivni čemu dolaziti u grupu
Hoćeš rađe da se napiše u jednoj rečenici ?Pa nemamo svi iskustva i prica neko voli i citat iako malu su price kao iz bajke, pre uvelicane
Pa 80 posto vasih iskustava se vjv sroči u cc tri rečenicešteta što si ugasio grupu, taman da nas par piše nešto opet je dobro, ne mora to sad biti 500 poruka na dan..
Hoćeš rađe da se napiše u jednoj rečenici ?
Ne mora se nužno pisati o iskustvima, ima još stvari koje možeš pisati.Pa 80 posto vasih iskustava se vjv sroči u cc tri rečenice
Zanima meNapravio sam! Tko želi link neka se javi pa mu pošaljem
Grupa je obrisanaZanima me
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|