Opa... ajmo iskreno koliko vas je imalo pravi incest?Ja sam sa 17 godina nevinost izgubil sa sestričnom
Ja sam sa 15 g izgubila nevinost sa braticem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opa... ajmo iskreno koliko vas je imalo pravi incest?Ja sam sa 17 godina nevinost izgubil sa sestričnom
A koliko je sestricna tad imala godinaJa sam sa 17 godina nevinost izgubil sa sestrična
Zakaj mislis da nemamo izbora... imas jako puno ljudi koji to vole i to je njihov izbor...Ziviteu nekim zabačenim krajevima gdje nemate izbora ili?
Generacija smoA koliko je sestricna tad imala godina
Tko spominje silovanje?Zakaj mislis da nemamo izbora... imas jako puno ljudi koji to vole i to je njihov izbor...
Zasto svi incest smatraju samo kao silovanje...
I kako ti je bilo sa bratićem? javi se u privat, imaš viber?Opa... ajmo iskreno koliko vas je imalo pravi incest?
Hahaha ocito nismo razumjeli jedan drugog ... hahahaU krivom smjeru ideš, no dobro.
Samo nemojte biti trudni, ima ionako preveć debila
Što podrazumijevaš pod pravim incestom? Seks ili sve ostalo?Opa... ajmo iskreno koliko vas je imalo pravi incest?
pravi incest smatram sex, oralno zadovoljavanje ... sve radnje koje dovedu do svršavanja...Što podrazumijevaš pod pravim incestom? Seks ili sve ostalo?
Hajde stavite se u "kožu" onih koji su incest doživjeli na prisilan način, koji cijeli život nose traumu i psihozu poradi tog neželjenog iskustva. Pustimo sad incest filmove i priče. Svi znamo da ga ima, ima ga od kada je ljudske seksualnosti, ali isto tako svjesni smo da je incest puno češće prisilan da ne kažem produkt silovanja a ne svojevoljnog pristanka i privole. Malo tko od nas da nije bacio oko na neku od nećakinja, sestrični pa možda i još bliže rodbine, ali povučemo ručnu jer i sama pomisao da bi takvo što izašlo u javnost bila bi obostrana tragedija i blam za cijeli život.Hahaha ocito nismo razumjeli jedan drugog ... hahaha
zato postoji zastita
U Danasnjem svijetu incest je skoro postao kao nekaj normalno , ljudi su poceli radit puno bolesnije i odvratnije stvari ...
Hajde stavite se u "kožu" onih koji su incest doživjeli na prisilan način, koji cijeli život nose traumu i psihozu poradi tog neželjenog iskustva. Pustimo sad incest filmove i priče. Svi znamo da ga ima, ima ga od kada je ljudske seksualnosti, ali isto tako svjesni smo da je incest puno češće prisilan da ne kažem produkt silovanja a ne svojevoljnog pristanka i privole. Malo tko od nas da nije bacio oko na neku od nećakinja, sestrični pa možda i još bliže rodbine, ali povučemo ručnu jer i sama pomisao da bi takvo što izašlo u javnost bila bi obostrana tragedija i blam za cijeli život.
Zato Martina98 ne talasaj, ne može to biti normalno, samo izopačena fantazija i mašta, i nepresušan izvor inspiracije
Imaš li ti kakvog iskustva?Bas me zanimaju iskustva, mozda je netko za inbox?
Imam zato i pitamImaš li ti kakvog iskustva?
Javi se u inboxImam zato i pitam
Slobodnonse javiJavi se u inbox
Tel: 064/677-677
|
|
|