Da li to radi mozda sa namjerom?
Koliko godina je.Ja imam veliki problem. Moja vlastita kcer mi se po kuci prosetava u tangama i molim je da to ne radi da nije pristojno, ali 2 dana bude ok pa opet. Neznam sta cu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li to radi mozda sa namjerom?
Koliko godina je.Ja imam veliki problem. Moja vlastita kcer mi se po kuci prosetava u tangama i molim je da to ne radi da nije pristojno, ali 2 dana bude ok pa opet. Neznam sta cu
Zanimljivo..reko bi da izaziva..da li se desava kada ste sami..ili žena je upoznata...A neznam. Nadam se da nije al ko ce ga znat
Ja imam veliki problem. Moja vlastita kcer mi se po kuci prosetava u tangama i molim je da to ne radi da nije pristojno, ali 2 dana bude ok pa opet. Neznam sta cu
po svemu kaj si napisao rekla bi da ti kcer to namjerno radi. mlade cure se jako pale na starije, zrelije muskarce...A neznam. Nadam se da nije al ko ce ga znat
opalis je,...Ja imam veliki problem. Moja vlastita kcer mi se po kuci prosetava u tangama i molim je da to ne radi da nije pristojno, ali 2 dana bude ok pa opet. Neznam sta cu
a ne bi bilo lose da se neko pridruzi tvojem djetetu, sestri, sinu itd..Volio bih upoznat neki takav par, familiju itd... Da im se priključim
Ja, sam siroće, nemam nikoga, jedino mačke i purani oko kuće su moja famil7ja, pa ako neko baš inzistira....a ne bi bilo lose da se neko pridruzi tvojem djetetu, sestri, sinu itd..
Koliko ti godina ima kćer?Ja imam veliki problem. Moja vlastita kcer mi se po kuci prosetava u tangama i molim je da to ne radi da nije pristojno, ali 2 dana bude ok pa opet. Neznam sta cu
pa naguzi je..Ja imam veliki problem. Moja vlastita kcer mi se po kuci prosetava u tangama i molim je da to ne radi da nije pristojno, ali 2 dana bude ok pa opet. Neznam sta cu
al ne bi volio da neko drugi upozna tvoju failiju,zenu,cerku ili sina..Volio bih upoznat neki takav par, familiju itd... Da im se priključim
pa guzi onda kokoske i purane.. i to je vid incestaJa, sam siroće, nemam nikoga, jedino mačke i purani oko kuće su moja famil7ja, pa ako neko baš inzistira....
A izgleda su ođe svi puritanci.Nestali svi, a tema top
Vanilla boysi. Doduse moguce da su samo ispraznili jaja prije nasA izgleda su ođe svi puritanci.
Razmisli... Svi mi imamo neke "grešne misli" ali je pitanje da li ona želi to i koliko bi eventualno neki "izlet" kasnije narušio vaš odnos...Da li to radi mozda sa namjerom?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|