dzoker
Well-known member
zamisli da te tata guzio od 10te, 13te ili 16te godine...Razmisli... Svi mi imamo neke "grešne misli" ali je pitanje da li ona želi to i koliko bi eventualno neki "izlet" kasnije narušio vaš odnos...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zamisli da te tata guzio od 10te, 13te ili 16te godine...Razmisli... Svi mi imamo neke "grešne misli" ali je pitanje da li ona želi to i koliko bi eventualno neki "izlet" kasnije narušio vaš odnos...
Niko nije rekao koliko ona ima godina.zamisli da te tata guzio od 10te, 13te ili 16te godine...
necemo nista.. ti ako mislis da je ok, mozes da naguzis svoje tatu,mamu,sestru,brata,djecu ako ih imas,i svu ostalu fam.. da ti tata ili mama puse kurac,sve to ok, no ja i dalje mislim da to nije ok bez obzira sto toga ima svuda.. jer je rijetko dobrovoljno.. ako mi ne vjerujes pitaj roditeljeSto god tko mislio o tome, cinjenica je da takvih odnosa postoji u svijetu dosta. Dobrovoljnih. I sta cemo sad?
A što si onda na forumu? Imas potrebu da morališeš? Ok.je to, shvatili smo.necemo nista.. ti ako mislis da je ok, mozes da naguzis svoje tatu,mamu,sestru,brata,djecu ako ih imas,i svu ostalu fam.. da ti tata ili mama puse kurac,sve to ok, no ja i dalje mislim da to nije ok bez obzira sto toga ima svuda.. jer je rijetko dobrovoljno.. ako mi ne vjerujes pitaj roditelje
imam, jer rado bi takve poput tebe vidio na kolcu iz turskog doba..A što si onda na forumu? Imas potrebu da morališeš? Ok.je to, shvatili smo.
Znaci ako je dobrovoljno onda ti je ok? Pa incest postoji otkad je ljudi. Nitko ne govori da je to moralno ispravno. U pravilu se najcesce radi o fetisu.necemo nista.. ti ako mislis da je ok, mozes da naguzis svoje tatu,mamu,sestru,brata,djecu ako ih imas,i svu ostalu fam.. da ti tata ili mama puse kurac,sve to ok, no ja i dalje mislim da to nije ok bez obzira sto toga ima svuda.. jer je rijetko dobrovoljno.. ako mi ne vjerujes pitaj roditelje
logicno, ako imas sad 35 god i hoces da naguzis mamu ili tatu, ili oni tebe, to je ok, no 99% incesta pocne da se dogadja dok su djeca maloljetna ili cak premlada.. da li je moralno ili ne.. koga briga,sta je danas moralno.. upitno jeZnaci ako je dobrovoljno onda ti je ok? Pa incest postoji otkad je ljudi. Nitko ne govori da je to moralno ispravno. U pravilu se najcesce radi o fetisu.
kako god..Dobro. Inače, genitiv je KOCU a ne KOLCU. Poz.
Mislim da je na forumu prije svega riječ o dobrovoljnom prostanku obje strane. Sve drugo ne bih komentarisao ni lud, za to postoji zakon.logicno, ako imas sad 35 god i hoces da naguzis mamu ili tatu, ili oni tebe, to je ok, no 99% incesta pocne da se dogadja dok su djeca maloljetna ili cak premlada.. da li je moralno ili ne.. koga briga,sta je danas moralno.. upitno je
ok.. evo sacekat cemo da podijeli sa nama dal ju je uspio naguzit, jebat.. kako god..Ti ides iz ekstrema u ekstrem. Ono o cemu ti govoris je silovanje. Koliko sam ja shvatio, a nisam najbistriji na svijetu, da se komentatoru kcerka presetavala u tangicama pred njim. Pa sad ako nosi tangice sa sest godina, ne vjerujem bas. Meni je vjerojatno da je odrasla i da zna sto zeli.
Za malo.Ima li netko osobnog iskustva u tome da napiše kako je do toga došlo.
Aj aj priznaj da te sad pali. Vjerojatno bis opalio zgodnu rodjakinju u trecem koljenu iz Australije koju si vidio dvaput u zivotu kao i svi miok.. evo sacekat cemo da podijeli sa nama dal ju je uspio naguzit, jebat.. kako god..
sa istomisljenicima koje to pali mozes privatno da pises.. mene da to pali objavio bih i trazio da mi pisete uglavnom izmisljena iskustva koja nemateAj aj priznaj da te sad pali. Vjerojatno bis opalio zgodnu rodjakinju u trecem koljenu iz Australije koju si vidio dvaput u zivotu kao i svi mi
genitiv..???? gdje si ti skolu zavrsio???Dobro. Inače, genitiv je KOCU a ne KOLCU. Poz.
kad smo vec kod skole koju si ti zavrsio, nest se valjda i velikim slovom pise.. imbecilu jedan retardirani.. cega se ti sad hvatas jadnice bijednigenitiv..???? gdje si ti skolu zavrsio???
Mozda ima neka tema Vodjenje ljubavi pod plahtama i s ugasenim svjetlima u jednoj pozi u kojoj bi i ti mogao komentirati svoja iskustvasa istomisljenicima koje to pali mozes privatno da pises.. mene da to pali objavio bih i trazio da mi pisete uglavnom izmisljena iskustva koja nemate
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|