Godra85
Member
Tamo se meni javila zena iz Osijeka, sakrila broj, na tom sms-u, kao muz ima problema sa prostatom, ali sam se zapricao opcenito pa je mislila da nisam zainteresiran, sigurno hara po Osijeku, plan joj je bio da dovedem i prijatelje. Nije mi se svidjela cinjenica da ona moze nazvati kad hoce a ja ni nezz broj, dala mi je IG i nisam mogao vjerovati koja žena, ali nisam bas za grupno.Ok kad smo po tom pitanju seeking mi je broj jedan i tu sam bio s dosta cura. Nekad davno a predpostavljam da se sjecate iskrica je bila zakon i tu sam upoznao masu cura. Danas je to odron od sajta gdje su isfrustrirane zene u 40im i 50im godinama sve razvedene i s djecom koje kao traze amor fatal. Taj sajt je cisto gubljenje vremena. Do prije 15 godina bio je imba i masu se ljudi tu pozenilo i poudavalo. Uspio sam cak i na smokvi nesto naci ali i to savjetujem izbjegavati jer je teski odron pun gay populacije skrivene pod zenskim nikovima. Preko ovog sajta sam upoznao jednu hot studenticu pa eto cak se i ovdje da naci haha. Sms sex oglasnik je bon skam sajt ali i tu sam cak uspio nesto naci. Definitivno seeking broj jedan i nekad iskrica. Sve ostalo nije vrijedno truda ni zivaca.