Nije bilo nikog na forumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije bilo nikog na forumu
JokMarijola ?
Sve znasA koga onda
Nikako, imao dvije ali se saznalo nakon par godina a imao sam curu, tako da više nikad. Ako imaš curu a a predpostavka je da imaš jer tražiš ljubavnicu, ne želiš da se sazna, austrija, njemačka, slovenija mađarska. Platiš i riješeno, tamo što se neugodnih iznenađenja tiče neće ih bit jer dođeš, vidiš i odaberš što ti se sviđa. Isprobao sam tinder, badoo i slično ali koliko ja znam muškarce uvijek traži da plate ako žele lajkati, vidjeti slike, dopisivati se itd.. uglavnom moje mišljenje je da je to bacanje novca jer skupo dođe a opet nije sigurno. A baš ljubavnice, ovisi kako izgledaš, koliko novca imaš i koliko si vješt u razgovoru možeš ih gotovo svugdje naći a može biti da ih gotovo nigdje nećeš naći. Radno mjesto ako radiš, srednja škola ako si srednjoškolac, na predavanjima ili u kantini ako si student, moguće i u izlascima ( konobarice ili cure koje su same za stolom), fejsbuk pod lažnim profilom, lokalne drolje... Topli savjet je ako imaš curu i misliš ostat s njom ili ti je ok s njom, nemoj se nikada petljati s curama u blizini, danas svi imaju mobitel sve je povezano i neko će kad tad saznat.Pozdrav svima,evo čisto da vidim iskustva drugih ljudi.
Kako upoznajete ljubavnice ? Neda mi se više oglašavat na oglasnicima jer samo cigani s bonovima se javljaju. Bio sam na masažama 2 puta i jednom se nešto dogovarao za sex sa curom za naknadu al kad sam je vidio na vratima samo sam se okrenuo i otišao doma tvrdog drveta..Uvijek se nabrijem na kurveraj kad je nekakva suša,pa na kraju uvijek odustanem ili završi razočaravajuće jer mi je bezveze davat 400,500,800 kn za razvaljene žene koje pušu dok ti drkaju i samo cekaju da odeš što prije,a sav taj dio lizanja,ljubljenja itd (bez toga ću rađe družit se sa desnom rukom)sa ženom koja je 4 frajera prije tebe obradila mi daje ogroman strah za neke boleščine.
Pretpostavljam da onda imaš dijete jer bit sam u dječjem parku je prilično creepy.U dječjem parku... love me a good milf
Ili imati peseka, psića, pasa, "kera"... Pa kad njen mali čupavi, manji od mačke dojuri do tvog da se poigra, onda prvo pohvališ psića, pa gazdaricu kako se lijepo brine o njemu, a onda ga (njenog psića mislim) za pol sata pitaš za gazdaričin broj...Pretpostavljam da onda imaš dijete jer bit sam u dječjem parku je prilično creepy.
Osim ako i jesi dijete
Vidi vraga!?Ili imati peseka, psića, pasa, "kera"... Pa kad njen mali čupavi, manji od mačke dojuri do tvog da se poigra, onda prvo pohvališ psića, pa gazdaricu kako se lijepo brine o njemu, a onda ga (njenog psića mislim) za pol sata pitaš za gazdaričin broj...
Ne velika, ali dovoljna... Sad, opet će biti tu skeptika ili "nevjernih Toma", ali sa dva peseka sam se družio par mjeseci..., jednog i na more na godišnji vodio... Oba su još dan danas živa, zdrava i vesela... "Prilike beru jagode"Vidi vraga!?
Neloše priznajem, iako pas je vrhunski wingman, to je poznato.
A stopa uspješnosti??
Preko psića do pičićaIli imati peseka, psića, pasa, "kera"... Pa kad njen mali čupavi, manji od mačke dojuri do tvog da se poigra, onda prvo pohvališ psića, pa gazdaricu kako se lijepo brine o njemu, a onda ga (njenog psića mislim) za pol sata pitaš za gazdaričin broj...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|