Kiki777
Well-known member
Legendo,ne znam jesi li primjetio da je to post iz 8.mjeseca 2021Stajem u red ako me primjetiš placam cugo
Ako se ne varam,sad je 2023
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Legendo,ne znam jesi li primjetio da je to post iz 8.mjeseca 2021Stajem u red ako me primjetiš placam cugo
Nisam iskreno sory upravu siLegendo,ne znam jesi li primjetio da je to post iz 8.mjeseca 2021
Legendo,ne znam jesi li primjetio da je to post iz 8.mjeseca 2021
super, ak treba ne dođe onda ju ti mijenjaš, kad vec imas iskustvaMoze, ja sam Za. Imam iskustva u grupnjacima
Al si pametansuper, ak treba ne dođe onda ju ti mijenjaš, kad vec imas iskustva
Di nalazi ekipu bivša da je probamo izbjećZvučis dosta kao sprd al ako si for real traži dečke neki recent test na bolesture. Bivša mi je obožavala gang bangove, ja sam za svaki session inzistirao na novom testu i da koliko toliko znamo ljude. Kad smo prekinuli ona je nastavila bez testova i naravno legenda je pobrala HIV prije par mjeseci. Nije za zajebavati se. Isto vrijedi i za vas mamlaze koji idete na takve "evente", now isplati se sjebat si život, test prije test poslije amigo!
Zvučis dosta kao sprd al ako si for real traži dečke neki recent test na bolesture. Bivša mi je obožavala gang bangove, ja sam za svaki session inzistirao na novom testu i da koliko toliko znamo ljude. Kad smo prekinuli ona je nastavila bez testova i naravno legenda je pobrala HIV prije par mjeseci. Nije za zajebavati se. Isto vrijedi i za vas mamlaze koji idete na takve "evente", now isplati se sjebat si život, test prije test poslije amigotako
Zvučis dosta kao sprd al ako si for real traži dečke neki recent test na bolesture. Bivša mi je obožavala gang bangove, ja sam za svaki session inzistirao na novom testu i da koliko toliko znamo ljude. Kad smo prekinuli ona je nastavila bez testova i naravno legenda je pobrala HIV prije par mjeseci. Nije za zajebavati se. Isto vrijedi i za vas mamlaze koji idete na takve "evente", now isplati se sjebat si život, test prije test poslije amigo!
a testirane na hiv jel jesu momakCrnka i plavusa. Sisate
A zaštita ništa ili i preko zaštite popušila hiv ?Zvučis dosta kao sprd al ako si for real traži dečke neki recent test na bolesture. Bivša mi je obožavala gang bangove, ja sam za svaki session inzistirao na novom testu i da koliko toliko znamo ljude. Kad smo prekinuli ona je nastavila bez testova i naravno legenda je pobrala HIV prije par mjeseci. Nije za zajebavati se. Isto vrijedi i za vas mamlaze koji idete na takve "evente", now isplati se sjebat si život, test prije test poslije amigo!
Svojedobno Tinder, Badoo. Pobrala je prijavu policiji ne znam gdje je sad.Di nalazi ekipu bivša da je probamo izbjeć
Jel ima negdje glory hole?Ja sam skroz za gloryhole iskustvo, evo me čekam, imam ideju za scenarij također samo dogovori sa svojom nekom kad može
Zainteresiran sam da admin zgasi ovaj tread jer i nakon 185 postova se niste uspjeli organizirati za niti jedan gangbang....... samo bezvezna drkica.
A šta ti imaš baš malogCura i ja trazimo nekog sa stvarno velikim
A di? Da ga gurnem u rupu pa kaj bude bit ce hahaIma na biranje jebo te
Meni je u toj priči uvijek bilo čudno kako parovi traže nekog sa jako velikim , onda ovaj iz para sa malim se osjeća ko bogec pored ovog ili i on voli muške pa da malo dohvati dio , zanima me kako na to taj muški iz para gleda .A šta ti imaš baš malog
Imas u sloveniji, austriji i sjeverno. Kod nas samo kad se organizira jednom u nikad, a i tad je preskupo za sto dobijes. Potrazi drugdje na forumu, ovo nije tema za glory hole.A di? Da ga gurnem u rupu pa kaj bude bit ce haha
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|