Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam skroz za gloryhole iskustvo, evo me čekam, imam ideju za scenarij također samo dogovori sa svojom nekom kad možeNije problem u adrenalinu nego u ljudima,
Svaki put su svi junaci prije bitke,
Kad dođeš u prostor onda je prvi problem što se svi odmah odhrabre i vidi se na njima da im nije baš svejedno skinuti se i pokazati Alat,
Meni nije problem i fakat uživam u skupnom druženju al je problem nac ekipu koja je spremna u tom trenutku pustiti masti na volju i prepustiti se uzitku
pa morao bi tad 70% foruma zgasit.. sve se i svodi na trazenje slika od cura i na drkicu i tralalalaZainteresiran sam da admin zgasi ovaj tread jer i nakon 185 postova se niste uspjeli organizirati za niti jedan gangbang....... samo bezvezna drkica.
i jaPozdrav,
Koliko vas je spremno da se pridruzite gang bangu nad jednom damom 40 godina u zg?
i jaPozdrav,
Koliko vas je spremno da se pridruzite gang bangu nad jednom damom 40 godina u zg?
Uvjek spreman samo javi mjesto i vrijeme
zadar za satUvjek spreman samo javi mjesto i vrijeme
zadar? jel vas ima? kakva je dama?zadar za sat
Pa napisao si zgzadar za sat
Ako se vratiš par postova unazad Markan je pitao koliko nas je spremno za gang bang dama 40g zgnapisao je zadar za sat.
jel tako?
Stajem u red ako me primjetiš placam cugoVjerojatno iduci tjedan, ali cet il pet...jsvim vam pa saljem broj za dogovor
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|