Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dogovorio sam slijedeci tjedan pusenje s njom, vrijedi te pare?nema oglas vec neko vrijeme, ali oglas za prodaju hulahopki je isto njen, a inace nudi i foot fetish
Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
koje pare?Dogovorio sam slijedeci tjedan pusenje s njom, vrijedi te pare?
150? pa kaj nije 200? a ti bi za 50?
Javi kako je biloDogovorio sam slijedeci tjedan pusenje s njom, vrijedi te pare?
Probaj je pitati za seksDogovorio sam slijedeci tjedan pusenje s njom, vrijedi te pare?
Meni je u mailu rekla da prvi susret pušenje na kojem se dogovara sex, al sex u prostoru neće u autu.Naglasila da seks ne dolazi u obzir, samo pusenje i foot fetish. Znaci ak pitam kad se nademo dat ce?
i to si dogovorio za 150? bas super za tebeNaglasila da seks ne dolazi u obzir, samo pusenje i foot fetish. Znaci ak pitam kad se nademo dat ce?
Daj mi reci kak izgleda? Ocito si bio kod nje pa da znam kaj ocekivat.Meni je u mailu rekla da prvi susret pušenje na kojem se dogovara sex, al sex u prostoru neće u autu.
Nisam bio, raspitao sam se preko mailaDaj mi reci kak izgleda? Ocito si bio kod nje pa da znam kaj ocekivat.
Vecinom citam vase postove, al da se ukljucim, izgleda u skladu s godinama opustena komunikativna odlican oral radi.Nisam bio, raspitao sam se preko maila
Jesi bio s njom ?Naglasila da seks ne dolazi u obzir, samo pusenje i foot fetish. Znaci ak pitam kad se nademo dat ce?
jesi jučer bio s njom?Pozdrav ekipa. Bio i ja sa gospođom. Vrhunski puši kaj je je . Ševa isto tako dobra..ne buni se kad je žestoko. Pica dlakava baš kakva i treba biti. Za tu lovu izvrsno
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|