Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dajel mail kontatk onaj mail na prvoj stranici ono zanimljiva sam..
Napisite mi u inbox, da li se javilabas sam poslao pa cemo vidit oce se javit
Zena je ruzna ko lopov oral prosjecan isao sam samo zato jer su je neki navalili iskreno nebi bicikl na nju naslonijoJel ima tko kakvu sliku kak zgleda ?
A čuj... Svakom je drugačija.... Svako ima pravo da za svoj novac ide gdje hoćeZena je ruzna ko lopov oral prosjecan isao sam samo zato jer su je neki navalili iskreno nebi bicikl na nju naslonijo
Citaj ispocetka sve ti piseGdje se žena nalazi, jel puši u autu ili kod nje doma, jel samo pušenje ili može i sex?
Prvi puta čujem da guta, za 150 puši, za 200 možeš se iskrcat u usta.....za 350 može sex nakon upoznavanja......ali gutanje je odbijala.....Kak izgleda? Kak bi izgledala žena od 64 god? Puši ga ok, nista posebno... 200 guta, 150 bez gutanja.. Ak možete preci preko godina samo gas
Valjda se zabunio... Koliko znam ne guta.Prvi puta čujem da guta, za 150 puši, za 200 možeš se iskrcat u usta.....za 350 može sex nakon upoznavanja......ali gutanje je odbijala.....
Ima li neku lokaciju ako je u autuDa podijelim iskustvo sa starijom gospođom koja na oglasu nudi oral, pod imenom ana anić ili zanimljivasam.
Godine 60 +
Izgled u skladu s godinama
Oralac odličan, duboko grlo, svršavanje u usta
Nakon orala može se dog sex, stara zna i može, još uvijek voli akciju.
Može u autu može u vašem prostoru, od 200 bodova na dalje
Dogovor fer i korektan, ko voli starije i normalnu akciju svaka preporuka
Gdje je lokacijaDa, nasao se. Iako stara, odlicno izgleda za svoje godine. Pusi vrhunski, iscjedila mi dusu. Trajalo malo vise od pola sata, dosta se trudila da ugodi i nema vremenskog roka. Kad svrsis, gotovo. Pitao za seks ali iskljucivo u mom prostoru, sto mi nije odgovaralo. Ugl, za 150 kn fakat nemam kaj za prigovorit.
Kad joj se javiš sve ti objasni u mailuGdje je lokacija
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|