Niprija
Member
Da li je to starka kraj hotela dubrovnik i kolko para moze broj moba
Evo ja ću ju i pojebat umjesto tebe, ne moraš se mučit i zvat broj s oglasa koji je naveden prije par postova. Slobodno pošalji keš
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je to starka kraj hotela dubrovnik i kolko para moze broj moba
kak mislis.? ona bas ne zajebe dogovor ako si se dogovorio i javio na vrijemekaj nitko nije probao ovu kaj radi oral? ja se dogovorio s njom pa me odjebala na kraju, kao prihvatila je drugu ponudu....wtf
dogovorili se preko maila par dana prije i rekla da joj se javim taj i taj dan 2 sata prije susreta, ja se javim tocno 2 sata prije, nakon pol sata ona mi napise broj i kaze da je prihvatila drugu ponudu...inace do onda fer i korektna, sve objasni i da se lijepo sve dogovoriti sa njom, al me odjebala na kraju ne znam zastokak mislis.? ona bas ne zajebe dogovor ako si se dogovorio i javio na vrijeme
pa pitaj ju da ti objasnidogovorili se preko maila par dana prije i rekla da joj se javim taj i taj dan 2 sata prije susreta, ja se javim tocno 2 sata prije, nakon pol sata ona mi napise broj i kaze da je prihvatila drugu ponudu...inace do onda fer i korektna, sve objasni i da se lijepo sve dogovoriti sa njom, al me odjebala na kraju ne znam zasto
Izgleda atraktivno. Koliko bodova traži i što sve radi?
Neces pogrijesiti
300 pola sata, sve osim analaIzgleda atraktivno. Koliko bodova traži i što sve radi?
Moze broj?Da podijelim iskustvo sa starijom gospođom koja na oglasu nudi oral, pod imenom ana anić ili zanimljivasam.
Godine 60 +
Izgled u skladu s godinama
Oralac odličan, duboko grlo, svršavanje u usta
Nakon orala može se dog sex, stara zna i može, još uvijek voli akciju.
Može u autu može u vašem prostoru, od 200 bodova na dalje
Dogovor fer i korektan, ko voli starije i normalnu akciju svaka preporuka
daj link oglasa ili brojDa podijelim iskustvo sa starijom gospođom koja na oglasu nudi oral, pod imenom ana anić ili zanimljivasam.
Godine 60 +
Izgled u skladu s godinama
Oralac odličan, duboko grlo, svršavanje u usta
Nakon orala može se dog sex, stara zna i može, još uvijek voli akciju.
Može u autu može u vašem prostoru, od 200 bodova na dalje
Dogovor fer i korektan, ko voli starije i normalnu akciju svaka preporuka
nema oglas vec neko vrijeme, ali oglas za prodaju hulahopki je isto njen, a inace nudi i foot fetishdaj link oglasa ili broj
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|