Pozdrav, ajd da napišem svoju recenziju za "sisate" dame kod kojih sam bio u zadnjih 10 god...
1.Vlatka- najviše sam bio kod nje, kao osoba simpatična, u se u me dosta toga naučila... Šteta kaj joj se izgubio trag od kad je počela korona... Uglavnom ja bio jako zadovoljan...
2. Jana 35- bio jednom, u faci zgodna, jbg ima je dosta tako da nije bila akcija previše kvalitetna, Al da sam blizu nje otišao bi još koji put, sise najveće od svih kaj sam vidio...
3. Teta na križanju selske i savske... Bio jednom prije 7 god, nisam bio prezadovoljan, mislim da se dugo oglašavala u plavom... (ak se sjećam sve mušterije je zvala "kolega"...
4.Prije ohoho godina bio u Kranjčevićeva, mlada cura sa velikim atributima... Bilo vrlo dobro, ali nisam tada bio puno u Zg, poslije nije bilo više oglasa, neznam da li je to bila čuvena "Maja Kranjča", uglavnom godinama nema više tog oglasa....
Nisam bio kod atraktivne dame 45, a imao sam plan... U zadnje vrijeme ne vidim da ima oglasa uopće sa sedmica a ili osmicama... Ako netko zna nešto novo neka napiše...