ryzen100
Well-known member
jesi li ti probao kad sastaviti i napisati smisleno pitanje...... koja fucking mala crna, ima ih pun kujacjel neko probo sa malom crnom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jesi li ti probao kad sastaviti i napisati smisleno pitanje...... koja fucking mala crna, ima ih pun kujacjel neko probo sa malom crnom
Pratim🍓Vatrena dama novoooo Pula 🍓
VATRENA PLAVUŠA OPET U AKCIJI KAD TI KAŽEM NEČEŠ POŽALITI. 42 g GRUDI 7 KRATKO U GRADU MOJE FOTKE 100% I DISKRECIJA…www.oglasnik.hr
Zna netko jel vrckava dama još u akciji?
Uf koje sise..🍓Vatrena dama novoooo Pula 🍓
VATRENA PLAVUŠA OPET U AKCIJI KAD TI KAŽEM NEČEŠ POŽALITI. 42 g GRUDI 7 KRATKO U GRADU MOJE FOTKE 100% I DISKRECIJA…www.oglasnik.hr
Imas aktivni kontakt od nje ? Mozes opisat atmosferu kod nje u privat? HvalaIma sisurde baš,bio kod nje u Ri.. nije loša
Da li je ugodna kao drustvo? Ne zuri i slicnoNeznam sta je s njom oglasa kolko vidim dugo nema,bila je rijeka i opatija bilo bi super da dode malo u zg ko prije,ja kao ljubitelj velikih sisa ona mi je bila broj 1 posto nisam probao onu Emu sto je svi hvale.
Bio sam dvaput pa ok je bila al ima jedno 2-3g od toga,meni je bila ok zadovoljan sam bio najvise sam zbog sisa isaoDa li je ugodna kao drustvo? Ne zuri i slicno
Volio bih otic isto. Ne vidim oglas u zadnje vrime? Gdje bude u RI?Bio sam dvaput pa ok je bila al ima jedno 2-3g od toga,meni je bila ok zadovoljan sam bio najvise sam zbog sisa isao
Ne nisam bio ja tamo neznam stvarno,ja sam zg.Volio bih otic isto. Ne vidim oglas u zadnje vrime? Gdje bude u RI?
Nadajmo se hahaAha. Valjda bude stavila oglas jednom. Treba probat ovakve sise ima i guzu veliku
KontaktIvana Hercegovka 200 kn stalni!!!!300 novi!!!!Najjace ulozene pare kod nje platis 30 min pa si po 2 sata!!!!!Super puši i dobro se kara!!!Sise top!!!!
Može broj i meniKontakt
Izvoli šefe…Može broj i meni
🍓Vatrena dama novoooo Pula 🍓
Gle ja sam bio jos prije korone bila je u preckom kod starog placa ko zna dvaput i bila je sasvim,bilo mi malo teze nac al nije bahata bila,neznam za kasnije imala je oglas i za novi zg pa su poceli pisat tu da šepa pa he pocela rijeka opatija oglasi i sad vec duze vrijeme ne vidim oglas.Znam za nju vec par godina, pogotovo po tim slikama.
Prvi put kad sam vidio slike odmah sam nazvao, bas moj tip, mislim si, no
bila je izuzetno neugodna i nadrkana na telefonu, i, ako se ne varam, nudila samo masazu uz diranje. Nazvao sam opet, i to u debelom razmaku od barem godinu dana jer nisam mogao odolit tim sisama i opet isto preko telefona/dogovora.
Osobno, iz iskustva, meni je to VELIKI red flag, jer kad sam bio pocetnik i nisam odjebao takve - dozivio sam najgora iskustva.
Volio bi da mi netko popravi dojam doticne, jer i sad gledajuci slike, definitivno bi htio barem 30min igre s tim sisama
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|