Nikako!!Kako doći do br.mob.od ove cure?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikako!!Kako doći do br.mob.od ove cure?
Ja isto danas zvao, pitam kad se moze doci, kaze kod mene se rezervira unaprijed i spusti hahahZnam zenu da slika bio sam vise puta davno kod nje iskreno po glasu to nije ona i ovo netko njene slike koristi
Što je steta, jer je najveca sisa koja postoji na oglasniku. Ako neko zna vecu bio bih zahvalanJa isto danas zvao, pitam kad se moze doci, kaze kod mene se rezervira unaprijed i spusti hahah
Ja ne znam jel to ta ista zena
Ova da je vozi Niko Pulić ne može sve destinacije obić koje je nabaljezgala. 500e h ma na kurcu. Budala.
Jel radi subotom. Mobitel zvoni al se ne javljaIzvoli šefe…
Ivana Hercegovka 40 g.
Ivana Hercegovka 40 g. Ivana brineta čeka situiranu gospodu u svom klimatiziranom prostoru. Molim samo ozbiljne da se…www.oglasnik.hr
Obično je radila od nekih 9...Jel radi subotom. Mobitel zvoni al se ne javlja
Neznam da li ste i vi.Al ja sam danas bio prvi put i tražio sam da mi lizes pakšu. Sto je i učinila. Odlično to radi.Ivana Hercegovka 200 kn stalni!!!!300 novi!!!!Najjace ulozene pare kod nje platis 30 min pa si po 2 sata!!!!!Super puši i dobro se kara!!!Sise top!!!!
Dobra je Hercegovina ali higijena katastrofaNeznam da li ste i vi.Al ja sam danas bio prvi put i tražio sam da mi lizes pakšu. Sto je i učinila. Odlično to radi.
Nisam je htio jebat samo pusenje i lizanje pakseDobra je Hercegovina ali higijena katastrofa
Ja ju jebo u doggy i tolko joj smrdilo iz supka da mi se spustila kita bas koma
Ali ovako je ok
Jel dobro liže supak? Gurne jezik ili samo izvana liže?Nisam je htio jebat samo pusenje i lizanje pakse
Gurne jezik dobro lizeJel dobro liže supak? Gurne jezik ili samo izvana liže?
Koliko traži za pušenje i dali guta ?Gurne jezik dobro lize
Svrsio sam joj u usta. Meni nije progutala pljunula je u kantu pored vrata. Pusenje 30Koliko traži za pušenje i dali guta ?
Kaze do podne 30 poslje podne 40.Koliko traži za pušenje i dali guta ?
Mlađa od Marice, liže šupak, finale u usta, ali ne guta.Kaze do podne 30 poslje podne 40.
Utrine kod tržnice. Ujutro je 30eurićaMlađa od Marice, liže šupak, finale u usta, ali ne guta.
Marica ne liže šupak, ali guta. Moram do Hercegovke da vidim kaj dela. Veliš ujutro je jeftinije hehehe...
Koji je kvart ?
A popdne i noci je skuplje ?Utrine kod tržnice. Ujutro je 30eurića
Nazovem pitam koliko je komplet sve,kaze nista cao hahahahahah jbt zivot
Tel: 064/677-677
|
|
|
|