Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rekoj upravo da je to sve bila sprdnja o tajnici. Polozaj, moc i firmu nisam nikad ni spominjao. Niti novce, niti da sam bogat.O kojem ti novcu, položaju i moći govoriš , jadniče jedan .
Kazem opet, samo sve sprdnja i zeka. Jebi ga ja sam to tako shvatio. Nisam htio nikalav lazan dojam ostavitim Uostalom koga bi to impresioniralo.Više je to bio isforsirani alfa jebač mužjak stav. A slova su nekad varljiva. Jel imaš broj od neke kvalitetne u Zg, nosim Sig darove ovaj tjedan.
Slabo kontam, živio sam na Trešnjevci u Crikveničkoj, na Jarunu u Dragmnovoj i u Radničkoj i to je to...Alo čombe 149 Trešnjevačka
Jel imaš novaca i jesi zgodan? Ne srami se...Rekoj upravo da je to sve bila sprdnja o tajnici. Polozaj, moc i firmu nisam nikad ni spominjao. Niti novce, niti da sam bogat.
A jbg s godinama se siri..Previše si mi duboka , varala si me mnogo![]()
OkAjde dobro, sad te možemo kolektivno zajebavati![]()
Novaca imam dovoljno za sebe a zgodan jesam.Jel imaš novaca i jesi zgodan? Ne srami se...
AhaZgodan jesi ?
Vidim svestran siZnam ti ja Cigija i Mačka , za 100 E imaš full service .
To iz iskustva? Na zanimaju me oni. Prezenstveni su i ne zanima me isti spol.Znam ti ja Cigija i Mačka , za 100 E imaš full service .
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|