Onaj drugi profil ti je blokiran..Da istina je ,imam 2 mobitela i 2 profila neznam u čemu je problem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onaj drugi profil ti je blokiran..Da istina je ,imam 2 mobitela i 2 profila neznam u čemu je problem.
Di se nalazis I kad se moze dociKako vas nije sram nisam valjda luda da imam sex bez prezervativa pa da se piše ,nisam ja glupa kako vi mislite pojedinci.
Javi se u privatNaravno i to,ali ima ono ako ti sebe ne postujes nece niko,u prevodu u nasem poslu ako dopustis da se neko ponasa prema tebi kao prema govnetu na kojem se treba izivljavati,samo zato jer je platio.Ne znam jesi se susrela sa tim a sigurno jesi uvjek dodje neka budala,i kad mi se neko pocne cjenkati pa ovde moras misliti i na svoju sigurnost a to isto kosta pored ostalih stvari
Moze broj molim teZnači imam oko 70 kg visina 171 (,bez štikli)tjelo je skladno ,guza vrlo čvrsta i cice 5 isto dosta čvrste ,lice isto čisto i njegovano ,poluduga plava kosa i oči,godine 40 +
Imsa sve potrebne informacije u ovoj temi. Citaj!Moze broj molim te
Daj pošalji broj plizNazovite
Ako ona dobro izgleda onda sam ja mister svijeta.Kurvica 22 prejebeno izgleda.
Dođi u Zagreb.
Čekamo te.![]()
Ja sam sebi Tito a ti budi sta hoces vozAko ona dobro izgleda onda sam ja mister svijeta.
Ne laprdaj bezveze.Ona ce rec sve sto treba da dobije klijente.Ja ću ti Mirela reći ovako...nisam te nit vidio nit probao...da ima želju....imam itekako i vjerujem da će mi se ostvariti.
Pročitao sam sve komentare...ima više dobrih nego loših...a loši komentari su ti zapravo nihovi vlastiti kompleksi jer kad čovjek nije zadovoljan svojim stilom života i nezna kako riješiti svoje probleme onda se okome na druge...jbg...to je tako normalno u ovom svijetu a tebi veliki plus što se nedaš isprovocirat. Eto toliko...kad si u prilici javi mi u pp neki kontakt da imam pa da i ja dogovorim susret jer vjerujem da ne bih otišao nezadovoljan...
P.S. ako osoba trenira i donekle pazi na sve pomalo može se itekako postići rezultat..znam itekako što govorim jer sam upravo i ja zadnjih 10 g radio na tome i nastavit ću...skinuo 10-ak kg..forma itekako vidljiva pa prema tome....točka,nema dalje.
Tako je kurvica22 nek se on pokaze pa komentarise meni si top uslugu pruzilaJa sam sebi Tito a ti budi sta hoces voz
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|