Dolazim u 7 par dana i u 8 mjesecu,kao turistaTesko da ce Vam ona za Split.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dolazim u 7 par dana i u 8 mjesecu,kao turistaTesko da ce Vam ona za Split.
Da turistički.Samo kao turist ili ?
Ako imaš i ti neko pitanje rado čemo odgovoriti.Ovo je gore nego babe na pijacu
vrtić, predškolaMinimalne godine za sastanak sa Mirelom??
Nisu mi godine bitne,samo normalno ponašanje .Minimalne godine za sastanak sa Mirelom??
Zanima me samo kako doista izgledate kakve su vam grudi zato pratim temuAko imaš i ti neko pitanje rado čemo odgovoriti.
plati pa gledajZanima me samo kako doista izgledate kakve su vam grudi zato pratim temu
Nadam se da ću uskoro biti u prilici i vidjeti. Onah put mi je dogovor propao ne mojom krivnjom. Posao.Bavim se sportom utegnuta sam čvrste grudi,izgled je bolji nego na slici.
Kad se dogovorim ispoštujem,zna se desiti da kasnim,odmah šaljem poruku,moji stalni kljenti uvjek dođu a ovi koje ne poznajem ima ih koji samo bezveze zivkaju.Nadam se da ću uskoro biti u prilici i vidjeti. Onah put mi je dogovor propao ne mojom krivnjom. Posao.
Meni je nažalost tako ispalo i isključivo je bio problem posao koji po prirodi posla može biti neki put nepredvidiv. Inače uvijek ispoštujem dogovor i termin.Kad se dogovorim ispoštujem,zna se desiti da kasnim,odmah šaljem poruku,moji stalni kljenti uvjek dođu a ovi koje ne poznajem ima ih koji samo bezveze zivkaju.
A nadam se da ću uskoro i posjetiti Vas i osobno se uvjeriti i postati stalni klijent jer nemam bas naviku mjenjati puno samim time ako sam zadovoljan uslugom.Meni je nažalost tako ispalo i isključivo je bio problem posao koji po prirodi posla može biti neki put nepredvidiv. Inače uvijek ispoštujem dogovor i termin.
Nemoj se zaljubitiA nadam se da ću uskoro i posjetiti Vas i osobno se uvjeriti i postati stalni klijent jer nemam bas naviku mjenjati puno samim time ako sam zadovoljan uslugom.
Nemas brige ...Nemoj se zaljubiti
Ma ne ,koji me znaju da sam opustena i vesela i naravno dobra uslugamNemoj se zaljubiti
Po pisanju tako i djelujes, nisam bio...jedog dana cu docia ako nista drugo zbog "normalne" komunikacije.Ma ne ,koji me znaju da sam opustena i vesela i naravno dobra uslugam
Mirela ajde molim te pošalji mi svoj broj porukom u inbox....Ma ne ,koji me znaju da sam opustena i vesela i naravno dobra uslugam
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|