Kao prvo nisam toliko stara imam 43 godine ,a kao drugo zubi su mi sređeni pa toliko da napomenem.Preporuči neku mlađu kod koje ću imati tretman kao kod Mirele,plaćam ti ćevape i pivu,ili kaj već
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao prvo nisam toliko stara imam 43 godine ,a kao drugo zubi su mi sređeni pa toliko da napomenem.Preporuči neku mlađu kod koje ću imati tretman kao kod Mirele,plaćam ti ćevape i pivu,ili kaj već
Mirelice,sve ok,karikirao sam zbog ovih drkleca koji nikad nisu ništa jebaliKao prvo nisam toliko stara imam 43 godine ,a kao drugo zubi su mi sređeni pa toliko da napomenem.
Tako jeNema takve ni starje kamo li mlađe, zato tko voli i hoce neka uživa u nasoj Mirelici
Kurcu je ljepše u staroj pizdi nego u novim gaćama,eto pitaj ga šta misli
Ma sve pet vitamin o tebi sve najbolje.Mirelice,sve ok,karikirao sam zbog ovih drkleca koji nikad nisu ništa jebali
27.12.2024. Tvoj post pise da imas 41.god.,(par str.unatrag)Kao prvo nisam toliko stara imam 43 godine ,a kao drugo zubi su mi sređeni pa toliko da napomenem.
Ja sam Mirela i to mi pravo ime.Ne vjerujem
Kako si nas skužio,sveznadare onanistički?!Ne vjerujem
Bok može neki broj da ti se javimJa sam Mirela i to mi pravo ime.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|