Ma nije tako bilo kasnila sam i primila te,svi kojima sam danas dogovarala sam primila ,samo sam malo više kasnila.Tako to ide.Nisi jedini![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nije tako bilo kasnila sam i primila te,svi kojima sam danas dogovarala sam primila ,samo sam malo više kasnila.Tako to ide.Nisi jedini![]()
umorila si se danas lepaMa nije tako bilo kasnila sam i primila te,svi kojima sam danas dogovarala sam primila ,samo sam malo više kasnila.
Bilo bi korektno, ako vec zna za kasnjenje termina, javiti "klijentu"...nismo svi tako ni blizuTrebao sam danas ic kod mirele. Dogovorili sve preko poziva tad i tad. Salje poruku da se termin pomaknuo za 15 minuta. Dodem na lokaciju u dogovoreno vrijeme, zovem, saljem sms (ispadam sam sebi budala) i zena se ne javlja niti nista. Bas sam jako razocaran odnosom prema klijentima.
Kakve su cijene tamo?Ok primila si me, ovo sam pisao kad mi se nisi javljala u dogovorenom terminu. Nakon skoro 2h si me primila jbg
a da napraviš neku tombolu tu preko foruma za svog službenog fotografaA dobro to je istina ,nebi stavila sad bilo šta pa razmišljam kako da izvedem,a sama ne mogu htjela bi cjelu figuru bez nečeg skrivanja i fotoshopa..
Kakve su cijene tamo?
Kod mene nije pretjerano skupo,pola 60 1 sat 100.Kakve su cijene tamo?
Kakve su cijene tamo?
Kakve su cijene tamo?
U pravu si.Ok primila si me, ovo sam pisao kad mi se nisi javljala u dogovorenom terminu. Nakon skoro 2h si me primila jbg
pa što joj nisi prigovorio u facu a ne ovdje ju zajebavat...nije ti to baš fora...kudiš jednu od najkoretnijih u ZagrebuOk primila si me, ovo sam pisao kad mi se nisi javljala u dogovorenom terminu. Nakon skoro 2h si me primila jbg
hej...nešto bih te pitao ali bez čitanja drugih a zaključala si profil...molio bih te da se javišKakve su cijene tamo?
Nisam ništa zaključala ,nisam nikom odgovarala u inbox imam 244 poruke molim da me zovete na telefon svima sve odgovorim.hej...nešto bih te pitao ali bez čitanja drugih a zaključala si profil...molio bih te da se javiš
Mene pitaNisam ništa zaključala ,nisam nikom odgovarala u inbox imam 244 poruke molim da me zovete na telefon svima sve odgovorim.
PovoljnaMa ne pitao si za cjenu,pola sata 60 1 sat 100 sve zajedno plus igrice ,anal ne volim.
Stara dobra poslovica glasi;bolje da ljulja nego da žuljaNisam manekenski tip ,al večina i voli obline,samo da nema previše sala.
Nisam je ograničeno,nisam doživjela da je bilo više od 3,puta mada je i to rjetko bilo.Imam 1 pitanje zanima me koliko puta se može svršiti za 1 sat
1 put, 2 puta ili više od 2 puta?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |