Berbonja1993
New member
Dođi malo do ZadraUvjek raspoložena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dođi malo do ZadraUvjek raspoložena.
Nisam ja rekao da karam, ali tko voli nek izvoli ako ona to dopusti.Eto, ja sam glup, a ti genijalčino, karaš prostitutke bez kondoma.
Ajd, dobro
Da cura ne pazi na sebe i redovito ne ide na preglede,sigurno ne bi 'riskirala' jer sigurno ima i svoj privatni intimni život s njom nekim bitnimNisam ja rekao da karam, ali tko voli nek izvoli ako ona to dopusti.
nisam bio kod Mirele iskreno, ali u planu je. A na tebi je onda što ti želiš ili ne želiš i što ti cura dopusti realno. ne trebaš osuđivati tko šta voli i što riskira time.
Ma kakav privatni intimni život, još da ima nekog kuronje da skače po njoj nakon što popuši i izjebe ju deset kurčeva dnevnoDa cura ne pazi na sebe i redovito ne ide na preglede,sigurno ne bi 'riskirala' jer sigurno ima i svoj privatni intimni život s njom nekim bitnim
Kao prvo nemam 10 kljenata jer nebi mogla,imam privatni život i imam još i djete,znači ovo što si napisao ništa nije istina.Ma kakav privatni intimni život, još da ima nekog kuronje da skače po njoj nakon što popuši i izjebe ju deset kurčeva dnevno
Taj njen intimni drug bio bi suhoga kurca i tu na forumu bi tražio pičke.
To je po onoj narodnoj: POSTOLAROVA DJECA BOSA HODAJU
Slike stavi, da te vidimo mi koji još nismo bili kod tebe.Kao prvo nemam 10 kljenata jer nebi mogla,imam privatni život i imam još i djete,znači ovo što si napisao ništa nije istina.
Jeste zapeli za zenu vama Angelina ne bi pasalaSlike stavi, da te vidimo mi koji još nismo bili kod tebe.
Kad si ti svoju stavila moze i onaJeste zapeli za zenu vama Angelina ne bi pasala
Drugi jebu, a Muzafer se kupaO koliko ste navalili na slike, odete i vidite, svidila vam se ili ne, svakako ce vam biti extra uzitak
Puno sam radila na izgledu ,svima se sviđam ovakva kakva sam sadaO koliko ste navalili na slike, odete i vidite, svidila vam se ili ne, svakako ce vam biti extra uzitak
Vitamin šta ti to znači?Drugi jebu, a Muzafer se kupa
Citat iz poznatog filma iz osamdesetih, primijenjeno današnjim uvjetima,to znači da netko jebe,a netko tipka bez veze i drka na fotke, o tebi Mirelice - sve najbolje !!!Vitamin šta ti to znači?
Sutra te zovemVitamin šta ti to znači?
Jel svi mi moramo znati da ti sutra zoveš ovu krezubu babu ???Sutra te zovem
Kao prvo nisam krezuba niti sam baba ,možeš me popljuvati to ti ništa ne pomaže.Jel svi mi moramo znati da ti sutra zoveš ovu krezubu babu ???
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|