A jel dolazis van Zagreba?Doka
Dolazim ako imam vremena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jel dolazis van Zagreba?Doka
Dolazim ako imam vremena.
Van Zagreba ne.A jel dolazis van Zagreba?
Prije bih rekla da se istrošiš više psihički i vjerojatno onda uzmu samo stalne kljente ili s nečim drugim se bave.Sve to stoji da ulazes u sebe. I posteno zaradis. Zato se dosta vas moze i umiroviti rano
Joj kako si pametan ,neznaš ti ništa niti razumiješ ništa tvoj nadimak sve govori o tebi.Dakle, žena je sama priznala da se karala bez kondoma, ali sada više ne, jer se opametila (vidi str 19. teme i par početni stranica...), a vi navalili ko mutavi. Fakat ne kužim. WTF!!!
Pa, jesi li se karindžala bez kondoma ili nisi? To je retoričko pitanje, jer si već priznala sama da jesi, tako da ne znam što sam pogrešno napisao?Joj kako si pametan ,neznaš ti ništa niti razumiješ ništa tvoj nadimak sve govori o tebi.
Nakon svega pročitanog, nemam niti želju upoznati te.Ne poznaješ me a komentiraš ti se nikad nisi sexao bez prezervativa? Ako i jesam (ne često)ne znači da je sada tako.Ideš kod ginekologa i pregledaš se ja sam možda zdravija i držim do higijene više od tebe
Pa, sama si priznalaI ja isto svašta pročitam ,al dali je sve istina? Kako ti sve vjeruješ šta piše ?.Pametnom dosta.
Može od 10h do 18.30Mirela dobro veče, jel moguće doći do tebe ikako
Ok, hvala, oko10 zovem pa ako si raspoložena i vidimo seMože od 10h do 18.30
eto nek' si ti nama rek'o... sad mi nećemo ići kod Mirele.Dakle, žena je sama priznala da se karala bez kondoma, ali sada više ne, jer se opametila (vidi str 19. teme i par početni stranica...), a vi navalili ko mutavi. Fakat ne kužim. WTF!!!
Ok, hvala, oko10 zovem pa ako si raspoložena i vidimž
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|