Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo bi bilo interesantno da ona prokomentira. Po nekoj mojoj racunici ima 6 na dan. 600×24 dana(menga jbg). To je cca 14 000 eura mjesecno. Oko 150 000 eura godisnje.Da sam barwm zensko pa pica je lova
Nasa mirelica od pol 11 do pol 7 isprazni minimalno deset pusaka
Pa to je 700€ * 30 dana u mjesecu
Svaka cast
Jebote na maci stan zaradis za godinu danaOvo bi bilo interesantno da ona prokomentira. Po nekoj mojoj racunici ima 6 na dan. 600×24 dana(menga jbg). To je cca 14 000 eura mjesecno. Oko 150 000 eura godisnje.
Da mi je znati kako si došao do brojke 6 i kako znaš da joj baš svaki dan dolaze? Vjv ima dana kad joj nitko ne dođe.Ovo bi bilo interesantno da ona prokomentira. Po nekoj mojoj racunici ima 6 na dan. 600×24 dana(menga jbg). To je cca 14 000 eura mjesecno. Oko 150 000 eura godisnje.
Stavio sam da radi 11 mjeseci. A 6 je neka realna brojka, ako si ikad zvao kurve znas kakva je navala. Pogotovo za ikone sceneDa mi je znati kako si došao do brojke 6 i kako znaš da joj baš svaki dan dolaze? Vjv ima dana kad joj nitko ne dođe.
Žena ga guta do kraja. Ja sam bio prije cca godinu dana i taman krenuo svršavati kada ga je primila do kraja. Tako da iako i sama kaže da ne radi gutanje mislim da u određenoj mjeri ipak....malo....mene najviše zanima dal proguta na kraju, obilno svršavam
Ja sam bio. Pravo duboko grlo ko iz sale ga gutaJe li neko bio kod gospođe da potvrdi pravo duboko grlo?
Slika bi ti bila jebena promidžba. RazmisliNebi stavila sliku,neka komentiraju oni koji su bili u zadnje vrjeme ,obilni je vjerojatno bio pa neka napiše dojmove.
Stavio sam da radi 11 mjeseci. A 6 je neka realna brojka, ako si ikad zvao kurve znas kakva je navala. Pogotovo za ikone scene
Stvarno je ekstremna gužva bila ovih dana ,a inače dugo se družim na ovaj način ,nema dana kad nema makar 5 kljenata ,a mi koje imamo stalne kljente i još više.Stavio sam da radi 11 mjeseci. A 6 je neka realna brojka, ako si ikad zvao kurve znas kakva je navala. Pogotovo za ikone scene
Ovo bi bilo interesantno da ona prokomentira. Po nekoj mojoj racunici ima 6 na dan. 600×24 dana(menga jbg). To je cca 14 000 eura mjesecno. Oko 150 000 eura god
Da ali ja ulažem u svoj izgled,teretana frizura ,kvalitetna odječa skupe štikle to sve košta.Jebote na maci stan zaradis za godinu dana
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|