Sokre777
Active member
Imas li neki kontakt da ti se javim ? iliOvako to je zgrada u kojoj je svaki kat zatvoren,dođem otvoriti vrata glavna da ne uzimam ključ s sobom ,da vrata se ne zalupe jednostavnije mi i brže.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas li neki kontakt da ti se javim ? iliOvako to je zgrada u kojoj je svaki kat zatvoren,dođem otvoriti vrata glavna da ne uzimam ključ s sobom ,da vrata se ne zalupe jednostavnije mi i brže.
Aj nas počasti sa odgovorom u čem je fora sa otiračem?
Hvala predivna si
Nebi stavila sliku,neka komentiraju oni koji su bili u zadnje vrjeme ,obilni je vjerojatno bio pa neka napiše dojmove.Stavi sliku(bez lica) da sami procijenimo
Jbg, svako to drugacije vidi i interpretira... Zato i toliko razlicitih komentaraNebi stavila sliku,neka komentiraju oni koji su bili u zadnje vrjeme ,obilni je vjerojatno bio pa neka napiše dojmove.
Ima Erotik djevojka plavi oglasnik ,oglas među prvih 4-5 koji se izmjenjuju.Imas li neki kontakt da ti se javim ? ili
Iskreno imala sam prije godinu dana viška kilograma sad više nemam jer treniram u teretani 3,puta tjednoJbg, svako to drugacije vidi i interpretira... Zato i toliko razlicitih komentara
A u koliko sati počinjete raditi i do koliko sati radite?Ima Erotik djevojka plavi oglasnik ,oglas među prvih 4-5 koji se izmjenjuju.
Molim Vas gospodjo da istaknete i pauzu za ručak da ne bude zabune .10.30 do 18.30
Hvala na odgovoru.10.30 do 18.30
Samo još jedno pitanje radite svaki dan ili?10.30 do 18.30
Pa mogla si mi u inbox poslatiIma Erotik djevojka plavi oglasnik ,oglas među prvih 4-5 koji se izmjenjuju.
Ja sam jednostavna za dogovor ,nazoveš i to je to.Pa mogla si mi u inbox poslati
Da ,nedjeljom malo kasnije od 13hSamo još jedno pitanje radite svaki dan ili?
Pa ostavi mi broj u posti i javim ti seJa sam jednostavna za dogovor ,nazoveš i to je to.
ma kurac neću više dolaziti ako si smršvila onako je bilo top pusti ove meka pišu.Iskreno imala sam prije godinu dana viška kilograma sad više nemam jer treniram u teretani 3,puta tjedno
Ne brini Mark stomak sam poravnala,i dalje sam vrlo utegnuta ,grudi 5.ma kurac neću više dolaziti ako si smršvila onako je bilo top pusti ove meka pišu.
Razveselite nas sa slikom za Bozicne blagdaneNe brini Mark stomak sam poravnala,i dalje sam vrlo utegnuta ,grudi 5.
Neče sigurno objaviti sliku ovdje. A ni u oglasu nije njena slika.Razveselite nas sa slikom za Bozicne blagdane![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|