bbb1986
Well-known member
A u koliko sati počinjete raditi i do koliko sati radite?Ima Erotik djevojka plavi oglasnik ,oglas među prvih 4-5 koji se izmjenjuju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A u koliko sati počinjete raditi i do koliko sati radite?Ima Erotik djevojka plavi oglasnik ,oglas među prvih 4-5 koji se izmjenjuju.
Molim Vas gospodjo da istaknete i pauzu za ručak da ne bude zabune .10.30 do 18.30
Hvala na odgovoru.10.30 do 18.30
Samo još jedno pitanje radite svaki dan ili?10.30 do 18.30
Pa mogla si mi u inbox poslatiIma Erotik djevojka plavi oglasnik ,oglas među prvih 4-5 koji se izmjenjuju.
Ja sam jednostavna za dogovor ,nazoveš i to je to.Pa mogla si mi u inbox poslati
Da ,nedjeljom malo kasnije od 13hSamo još jedno pitanje radite svaki dan ili?
Pa ostavi mi broj u posti i javim ti seJa sam jednostavna za dogovor ,nazoveš i to je to.
ma kurac neću više dolaziti ako si smršvila onako je bilo top pusti ove meka pišu.Iskreno imala sam prije godinu dana viška kilograma sad više nemam jer treniram u teretani 3,puta tjedno
Ne brini Mark stomak sam poravnala,i dalje sam vrlo utegnuta ,grudi 5.ma kurac neću više dolaziti ako si smršvila onako je bilo top pusti ove meka pišu.
Razveselite nas sa slikom za Bozicne blagdaneNe brini Mark stomak sam poravnala,i dalje sam vrlo utegnuta ,grudi 5.
Neče sigurno objaviti sliku ovdje. A ni u oglasu nije njena slika.Razveselite nas sa slikom za Bozicne blagdane
Zašto ime se toliko pravdate? Što i da žena ima stomčić? Volio bi vidjeti te koji soavljaju ružne komentare o nečjem izgledu. Baš bi bilo zanimljivo vidjeti kako neki od vas izgledaju. Jer po mom životnom iskustvu onaj tko komentira i ismijava nečji izgled i koji omalovažava druge skriven iza tipkovnice je netko tko je debelo isfrustriran.Iskreno imala sam prije godinu dana viška kilograma sad više nemam jer treniram u teretani 3,puta tjedno
Koliko dizes iz bencha?Ne brini Mark stomak sam poravnala,i dalje sam vrlo utegnuta ,grudi 5.
Neš besplatno jebat.Zašto ime se toliko pravdate? Što i da žena ima stomčić? Volio bi vidjeti te koji soavljaju ružne komentare o nečjem izgledu. Baš bi bilo zanimljivo vidjeti kako neki od vas izgledaju. Jer po mom životnom iskustvu onaj tko komentira i ismijava nečji izgled i koji omalovažava druge skriven iza tipkovnice je netko tko je debelo isfrustriran.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|