Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je sve sa kondomom ili ?Bio kod Mirele, za mene top topova.
Sve savršeno, od same komunikacije, pristupa, higijene i od toga kako te obradi, vidi se da žena uživa u tome što radi.
Oral bez ,najbolje nazvati uvjek raspoložena za detalje oko usluge.Da li je sve sa kondomom ili ?
mozes li ostaviti kontakt neki da ti se javim ?Oral bez ,najbolje nazvati uvjek raspoložena za detalje oko usluge.
Jel moze i oral sa?Oral bez ,najbolje nazvati uvjek raspoložena za detalje oko usluge.
Hvala i tebiSretan Božić onima koji slave od srca želim.Mirela
Ovako samo da napomenem da nemam nikakvu škembu jer treniram oko godinu dana tako da je figura top,od grudi do sveg ostalog.
Hvala predivna siOvako to je zgrada u kojoj je svaki kat zatvoren,dođem otvoriti vrata glavna da ne uzimam ključ s sobom ,da vrata se ne zalupe jednostavnije mi i brže.
Stavi sliku(bez lica) da sami procijenimoOvako samo da napomenem da nemam nikakvu škembu jer treniram oko godinu dana tako da je figura top,od grudi do sveg ostalog.
Imas li neki kontakt da ti se javim ? iliOvako to je zgrada u kojoj je svaki kat zatvoren,dođem otvoriti vrata glavna da ne uzimam ključ s sobom ,da vrata se ne zalupe jednostavnije mi i brže.
Aj nas počasti sa odgovorom u čem je fora sa otiračem?
Hvala predivna si
Nebi stavila sliku,neka komentiraju oni koji su bili u zadnje vrjeme ,obilni je vjerojatno bio pa neka napiše dojmove.Stavi sliku(bez lica) da sami procijenimo
Jbg, svako to drugacije vidi i interpretira... Zato i toliko razlicitih komentaraNebi stavila sliku,neka komentiraju oni koji su bili u zadnje vrjeme ,obilni je vjerojatno bio pa neka napiše dojmove.
Ima Erotik djevojka plavi oglasnik ,oglas među prvih 4-5 koji se izmjenjuju.Imas li neki kontakt da ti se javim ? ili
Iskreno imala sam prije godinu dana viška kilograma sad više nemam jer treniram u teretani 3,puta tjednoJbg, svako to drugacije vidi i interpretira... Zato i toliko razlicitih komentara
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|