Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prestanite više pričati za zube,prije 3 mjeseca sam sredila,a što se tiče godina imam 41 ,a ne 50.Bio. Neznam dal ima zube dal nema al ga guta do jaja. Ja imam 15-16. To je tak lako napravila da bi se iznenadio. Sise su top topova za zenu od 45-50
Vise sam se nadovezao na ono sto su drugi pricali o tome. Sori. Ugl od mene sve pohvale. Ok ako ti tako kazes 41, u tom slucaju izgledas puno starije za svoje godinePrestanite više pričati za zube,prije 3 mjeseca sam sredila,a što se tiče godina imam 41 ,a ne 50.
ok, vidimo se uskoro...lpJa neznam kad smo družili se ,al u zadnjih par mjeseci sam dotjerala treningom figuru kao i sve ostalo,a ako je vaše mišljenje takvo meni ne smeta ionako večina mojih kljenata je 40 plus koji ne gledaju forum ni neznaju šta je to forum.
Ima netko broj od Mirele.Ne kuzim koji dio nije jasan kad je vise puta napisala da ju se nazove za info?!?
Da li je sve sa kondomom ili ?Bio kod Mirele, za mene top topova.
Sve savršeno, od same komunikacije, pristupa, higijene i od toga kako te obradi, vidi se da žena uživa u tome što radi.
Oral bez ,najbolje nazvati uvjek raspoložena za detalje oko usluge.Da li je sve sa kondomom ili ?
mozes li ostaviti kontakt neki da ti se javim ?Oral bez ,najbolje nazvati uvjek raspoložena za detalje oko usluge.
Jel moze i oral sa?Oral bez ,najbolje nazvati uvjek raspoložena za detalje oko usluge.
Hvala i tebiSretan Božić onima koji slave od srca želim.Mirela
Ovako samo da napomenem da nemam nikakvu škembu jer treniram oko godinu dana tako da je figura top,od grudi do sveg ostalog.
Hvala predivna siOvako to je zgrada u kojoj je svaki kat zatvoren,dođem otvoriti vrata glavna da ne uzimam ključ s sobom ,da vrata se ne zalupe jednostavnije mi i brže.
Stavi sliku(bez lica) da sami procijenimoOvako samo da napomenem da nemam nikakvu škembu jer treniram oko godinu dana tako da je figura top,od grudi do sveg ostalog.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|