Jel ti to zaprijetila da ce ti kicmu slomit ako to ne kazes?haha meni je baš simpa marija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ti to zaprijetila da ce ti kicmu slomit ako to ne kazes?haha meni je baš simpa marija
Pa stvarno što ste se dohvatili Poljakice, zato što cura ima britak jezik?????Jel ti to zaprijetila da ce ti kicmu slomit ako to ne kazes?
sve si ddobro napisao.Pa stvarno što ste se dohvatili Poljakice, zato što cura ima britak jezik?????
Nisam bio s Poljakicom jer naglašava kako ne želi imati posla sa starijim i iz tog razloga nisam je ni kontaktirao, ali ako je približno takva kao na slikama onda je ipak bolja od većine cura koje se oglašavaju. A to što ima jezičinu i što njom sječe kao mačem to je njeno pravo da se brani od zlih komentara kao što i vi imate pravo nju napadati.
Btw sumnjam da je Somy, koji je moja generacija, bio sa Poljakicom, nego mu je samo simpatično njeno izražavanje i pisanje na forumu.
Stvar je u tome sto je ja znam uzivo upozno je i da znas neke stvari kao ja promijenio bi misljenje.. Ugl zanemari, svako ima svoj ukus i pravo na mišljenjePa stvarno što ste se dohvatili Poljakice, zato što cura ima britak jezik?????
Nisam bio s Poljakicom jer naglašava kako ne želi imati posla sa starijim i iz tog razloga nisam je ni kontaktirao, ali ako je približno takva kao na slikama onda je ipak bolja od većine cura koje se oglašavaju. A to što ima jezičinu i što njom sječe kao mačem to je njeno pravo da se brani od zlih komentara kao što i vi imate pravo nju napadati.
Btw sumnjam da je Somy, koji je moja generacija, bio sa Poljakicom, nego mu je samo simpatično njeno izražavanje i pisanje na forumu.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|