Dominacija

Evo malo da podjelim svoja iskustva.

Izbor/kvaliteta/cijena u hrvatskoj je nula, kao što raja već znade.😅

No nismo plakali. Uzeo par dana, ~1.5K€ i pravac Prag.

Bio kod ove
Odlična, ima sadističku notu i zna hodati po granici. A kad ode preko tvoje granice onda ide taman onoliko koliko možeš izdržat.
9/10 moja subjektivna ocjena.

Mlađahna, zaigrana, tease. Preporučavam.
9/10 moja subjektivna ocjena.

Tko hoće da ga zgazi neka domina ko mrava i poklopi sa kontenjerskim guzicama, posjet ovoj je must.

Ogromna je i obožavam takve. Od svih je najviše napravila priprema po pitanju čitanja scenarija i uputa što hoću da odigramo (obično svakoj pošaljem jedan pdf sa limitima i zaseban pdf sa konkretnim scenarijem i detaljima - max 2 stranice da imamo neke okvire) i načine na koje da me "izmuči". Čak je napisala mini šalabahter za sebe.

Pohvalno veoma! Iznimno susretljiva i lako se dogovara sa njom no ima perioda kad nije dostupna tako treba biti malo strpljiv.
11/10 moja subjektivna ocjena.

To je bio neki moj početak što se tiče "gostovanja".

Općenito stranice koje pratim su ove:

Koje su općenito wrestling stranice no ima dosta cura koje naravno obožavaju dominaciju.

Stranice po zemljama:

DE

CZH

PL

HU

NL

Pa evo ako nekome pripomogne super. Ne šaljite poruke za dodatnim pitanjima. To je sve što sam spreman podijeliti. 😎

Inače najčešće kad ne putujem vani onda pratim session girls jer tu cure stavljaju svoj raspored

Pa se zna dogoditi da ponekad upadne sjekira u med.

Prošle godine je bila ova Poppy u Hrvatskoj, sinjao je preko sessiongirl.

Bilo mi super kod nje, proveo par sati ispod njenih 120-130kg. Vrlo otvorena. Super. 9.5/10 ocjena.

Isto tako bio jučer kod Torrey koja je došla u Split na 2 dana.

Uzeo 1h, 250€. Jednostavna dominacija, facesitting, foot worship, trampling. Vidi se da nije profesionalna domina nego više za wrestling no eto ja sam svejedno bio sretan kad vani puše bura, a cura može grijat svoja meka stopala na mojoj faci. 😇 Priča pinku engleskog no uglavnom smo preko google translate-a na mjestu dogovarali "sadržaj" sesije. 🤓
7.5/10 ocjena.

Još je do sutra u Splitu i voli latte pa tko voli nek...

Eto sve vam je dano. 💪😎

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh