Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako je već između sub-a i rob-a ogormna razlika vidim da je ovo fail...Dominantna sam dama, 45 godina, sa iskustvom, iz Zagreba, trazim submisivne muskarce (robove) koje bi dominirala, uvjet je da imate ili organizirate svoj prostor
Javite se na gospodaricanosenorublje@gmail.com
pa ćim netko piše lifestyle BDSMIspricavam se ak ne netko vec negdje pitao ali nisam nasao...
![]()
Dominacija - samo pozivi
Neponovljivo iskustvo DOMINACIJE samo kod Mene I samo za one koji su Isključivo lifestyle BDSM Ako to nisi NE ZOVI ME…www.oglasnik.hr
Dal ima itko kakvi informacija?
Javite seCura i ja trazimo nekog da se poigra sa nama veceras pa ak ima ko neka se javi
Zvao sam i pita ona mene kod kojih sam domina bio u zagrebu? HahaIspricavam se ak ne netko vec negdje pitao ali nisam nasao...
![]()
Dominacija - samo pozivi
Neponovljivo iskustvo DOMINACIJE samo kod Mene I samo za one koji su Isključivo lifestyle BDSM Ako to nisi NE ZOVI ME…www.oglasnik.hr
Dal ima itko kakvi informacija?
To je Tyryana.Zvao sam i pita ona mene kod kojih sam domina bio u zagrebu? Haha
stvarno?To je Tyryana.
300Jel znate koliko traži za seansu?
samo nemoj reći da je Frida150 eur vrhunska domina u Ljubljani. I to ne radi u kući nego u ful opremljenom studiju
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|