Dominacija

Evo malo da podjelim svoja iskustva.

Izbor/kvaliteta/cijena u hrvatskoj je nula, kao što raja već znade.😅

No nismo plakali. Uzeo par dana, ~1.5K€ i pravac Prag.

Bio kod ove
Odlična, ima sadističku notu i zna hodati po granici. A kad ode preko tvoje granice onda ide taman onoliko koliko možeš izdržat.
9/10 moja subjektivna ocjena.

Mlađahna, zaigrana, tease. Preporučavam.
9/10 moja subjektivna ocjena.

Tko hoće da ga zgazi neka domina ko mrava i poklopi sa kontenjerskim guzicama, posjet ovoj je must.

Ogromna je i obožavam takve. Od svih je najviše napravila priprema po pitanju čitanja scenarija i uputa što hoću da odigramo (obično svakoj pošaljem jedan pdf sa limitima i zaseban pdf sa konkretnim scenarijem i detaljima - max 2 stranice da imamo neke okvire) i načine na koje da me "izmuči". Čak je napisala mini šalabahter za sebe.

Pohvalno veoma! Iznimno susretljiva i lako se dogovara sa njom no ima perioda kad nije dostupna tako treba biti malo strpljiv.
11/10 moja subjektivna ocjena.

To je bio neki moj početak što se tiče "gostovanja".

Općenito stranice koje pratim su ove:

Koje su općenito wrestling stranice no ima dosta cura koje naravno obožavaju dominaciju.

Stranice po zemljama:

DE

CZH

PL

HU

NL

Pa evo ako nekome pripomogne super. Ne šaljite poruke za dodatnim pitanjima. To je sve što sam spreman podijeliti. 😎

Inače najčešće kad ne putujem vani onda pratim session girls jer tu cure stavljaju svoj raspored

Pa se zna dogoditi da ponekad upadne sjekira u med.

Prošle godine je bila ova Poppy u Hrvatskoj, sinjao je preko sessiongirl.

Bilo mi super kod nje, proveo par sati ispod njenih 120-130kg. Vrlo otvorena. Super. 9.5/10 ocjena.

Isto tako bio jučer kod Torrey koja je došla u Split na 2 dana.

Uzeo 1h, 250€. Jednostavna dominacija, facesitting, foot worship, trampling. Vidi se da nije profesionalna domina nego više za wrestling no eto ja sam svejedno bio sretan kad vani puše bura, a cura može grijat svoja meka stopala na mojoj faci. 😇 Priča pinku engleskog no uglavnom smo preko google translate-a na mjestu dogovarali "sadržaj" sesije. 🤓
7.5/10 ocjena.

Još je do sutra u Splitu i voli latte pa tko voli nek...

Eto sve vam je dano. 💪😎

Jel bio tko?
Bio,sve je ispoštovala i ništa joj nije problem.
100 udaraca bičem po guzici nenormalno jakim intenzitetom( koža na granici pucanja).ima tešku ruku.
Zatim u misionarskoj pozi primio dildo najdeblji odmah.jedina zamjerka je što ne ide lagano,nego ga je zabila odmah čim ga je preslonila na šupak jako bolno iskustvo.
Po meni jako dobra domina

Bio,sve je ispoštovala i ništa joj nije problem.
100 udaraca bičem po guzici nenormalno jakim intenzitetom( koža na granici pucanja).ima tešku ruku.
Zatim u misionarskoj pozi primio dildo najdeblji odmah.jedina zamjerka je što ne ide lagano,nego ga je zabila odmah čim ga je preslonila na šupak jako bolno iskustvo.
Po meni jako dobra domina
Kak je obucena? Stikle?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh