Ne vide tako jer znaju da nije takoi ja sam o tome bas razmisljao, ali me buni sto vecina zena uopste ne zeli da bude dominantna u tom smislu, a u stvarnosti oni jesu dominantne samo sto to one ne vide tako

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne vide tako jer znaju da nije takoi ja sam o tome bas razmisljao, ali me buni sto vecina zena uopste ne zeli da bude dominantna u tom smislu, a u stvarnosti oni jesu dominantne samo sto to one ne vide tako
a te rade za novac ili iz užitka?Pinkfreud3, Kali_Lust, EtherealSigma_, LadyGriffin, Tyryana to iz ZG, Split probaj trazit na lokaciji Split pa skrolat
za novac, osim ak nisi dio tog communitijaa te rade za novac ili iz užitka?
Hay, mozes preporučiti neku mladu zgodnu iz ZG?za novac, osim ak nisi dio tog communitija
Potvrden je da, al meni svejedno sumnjiv. Svaka objava je doslovno screenshot, ocekivao bi da vlasnik tih fotografija ima sve to na mobu i moze ih direktno objavit. Takoder, ako pogledate profil na ig, ta zena ima muza i malu djecu. Cudno mi je da bi se bavila tako necim, a opet tako javno bez imalo paznje objavljivala svoje fotke lica, instagram sa punim imenom i prezimenom itd. Ja sam se javio, na poruke odgovara jedva, mozda jednom dnevno ako i toliko. Svi odgovori su max 2-3 rijeci: Da, Ne, Kaj te pali… Dosta skupa zabava, trazi 250. Odustao sam prije nego je doslo pitanje za a-bon, no ne bi me cudilo da se sve na kraju svede na to.![]()
Dali netko zna sto o ovom profilu ne fetu,potvrđen je.
da, nisam je skuzio do sada.... jako neobicno da tako otvoreno pokazuje lice ali opet možda je koka skužila biznis...Potvrden je da, al meni svejedno sumnjiv. Svaka objava je doslovno screenshot, ocekivao bi da vlasnik tih fotografija ima sve to na mobu i moze ih direktno objavit. Takoder, ako pogledate profil na ig, ta zena ima muza i malu djecu. Cudno mi je da bi se bavila tako necim, a opet tako javno bez imalo paznje objavljivala svoje fotke lica, instagram sa punim imenom i prezimenom itd. Ja sam se javio, na poruke odgovara jedva, mozda jednom dnevno ako i toliko. Svi odgovori su max 2-3 rijeci: Da, Ne, Kaj te pali… Dosta skupa zabava, trazi 250. Odustao sam prije nego je doslo pitanje za a-bon, no ne bi me cudilo da se sve na kraju svede na to.
Hahah neznam da je itko bas tolika budala da daje 250€ samo za to.da, nisam je skuzio do sada.... jako neobicno da tako otvoreno pokazuje lice ali opet možda je koka skužila biznis...
super izgleda, moze privuc fetisiste s viskom love da sline po njenim stopalima za 250e sat, kako kazes...
imas ju na inst?Potvrden je da, al meni svejedno sumnjiv. Svaka objava je doslovno screenshot, ocekivao bi da vlasnik tih fotografija ima sve to na mobu i moze ih direktno objavit. Takoder, ako pogledate profil na ig, ta zena ima muza i malu djecu. Cudno mi je da bi se bavila tako necim, a opet tako javno bez imalo paznje objavljivala svoje fotke lica, instagram sa punim imenom i prezimenom itd. Ja sam se javio, na poruke odgovara jedva, mozda jednom dnevno ako i toliko. Svi odgovori su max 2-3 rijeci: Da, Ne, Kaj te pali… Dosta skupa zabava, trazi 250. Odustao sam prije nego je doslo pitanje za a-bon, no ne bi me cudilo da se sve na kraju svede na to.
začudio bi se što su ljudi spremni platit, ako ih pogodiš s pravom ponudomHahah neznam da je itko bas tolika budala da daje 250€ samo za to.
Ne znam ni ja, to da je profil potvrden ide svakako njoj na ruku al sve ostalo mi je cudno.Neznam da li je moguće varati na toj provjeri profila .
imas ju na inst?
Izgleda fenomenalno, ako je to stvarno ona. Stopala su 10/10. Ali svakako je cijela prica malo cudna i jako je neozbiljna u komunikaciji. Zaboravio sam napomenut da je 250 za 2h, al svejdno, radi se o finoj lovi. Za te pare ocekivao bih vise, od pristupa kad krene dopisivanje pa do same seanseda, nisam je skuzio do sada.... jako neobicno da tako otvoreno pokazuje lice ali opet možda je koka skužila biznis...
super izgleda, moze privuc fetisiste s viskom love da sline po njenim stopalima za 250e sat, kako kazes...
2h za 250e otprilike traze druge domine u ZG i LJ, koje imaju svoj studio, ali da,treba nesto i ponudit za tu vuloIzgleda fenomenalno, ako je to stvarno ona. Stopala su 10/10. Ali svakako je cijela prica malo cudna i jako je neozbiljna u komunikaciji. Zaboravio sam napomenut da je 250 za 2h, al svejdno, radi se o finoj lovi. Za te pare ocekivao bih vise, od pristupa kad krene dopisivanje pa do same seanse
Izgleda fenomenalno, ako je to stvarno ona. Stopala su 10/10. Ali svakako je cijela prica malo cudna i jako je neozbiljna u komunikaciji. Zaboravio sam napomenut da je 250 za 2h, al svejdno, radi se o finoj lovi. Za te pare ocekivao bih vise, od pristupa kad krene dopisivanje pa do same seanse
Gdje si joj vidio slike stopala?Izgleda fenomenalno, ako je to stvarno ona. Stopala su 10/10. Ali svakako je cijela prica malo cudna i jako je neozbiljna u komunikaciji. Zaboravio sam napomenut da je 250 za 2h, al svejdno, radi se o finoj lovi. Za te pare ocekivao bih vise, od pristupa kad krene dopisivanje pa do same seanse
i ja bih na njenom mjestu uzeo sav novac likovima koji ga imaju previše... Jel radi išta drugo osim FF?Cura je zgodna i super.Uživao sam lizati stopala.Ako imaš love uzeti će ti sve do zadnjega eura.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|