Dominacija

Pokušavam naći domine na području Zagreba, Splita i Zadra na fetu. Koliko bi bilo lakše kada bi postojao neki radar ili mapa na stranici da je možeš pretražiti i filtrirati da ti izbaci samo domine

Jeli može prijedlog koje profile da kontaktiram
Pinkfreud3, Kali_Lust, EtherealSigma_, LadyGriffin, Tyryana to iz ZG, Split probaj trazit na lokaciji Split pa skrolat

Tek nedavno sam saznao za pojam FLR
( female led relationship) pa me zanima da li ima osoba koja se nalazi u takvim vezama ili je to samo maštarija kod nas

Tek nedavno sam saznao za pojam FLR
( female led relationship) pa me zanima da li ima osoba koja se nalazi u takvim vezama ili je to samo maštarija kod nas
Rekao bi da je dobar dio brakova u hrvatskoj takav, bar dosta njih koje sam ja upoznao, pritom ne mislim na dominaciju u seksualnom smislu, nego da je zena ta koja donosi vecinu odluka i ima zadnju rijec.

Rekao bi da je dobar dio brakova u hrvatskoj takav, bar dosta njih koje sam ja upoznao, pritom ne mislim na dominaciju u seksualnom smislu, nego da je zena ta koja donosi vecinu odluka i ima zadnju rijec.
i ja sam o tome bas razmisljao, ali me buni sto vecina zena uopste ne zeli da bude dominantna u tom smislu, a u stvarnosti oni jesu dominantne samo sto to one ne vide tako

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh