Dominacija

Pokušavam naći domine na području Zagreba, Splita i Zadra na fetu. Koliko bi bilo lakše kada bi postojao neki radar ili mapa na stranici da je možeš pretražiti i filtrirati da ti izbaci samo domine

Jeli može prijedlog koje profile da kontaktiram
Pinkfreud3, Kali_Lust, EtherealSigma_, LadyGriffin, Tyryana to iz ZG, Split probaj trazit na lokaciji Split pa skrolat

Tek nedavno sam saznao za pojam FLR
( female led relationship) pa me zanima da li ima osoba koja se nalazi u takvim vezama ili je to samo maštarija kod nas

Tek nedavno sam saznao za pojam FLR
( female led relationship) pa me zanima da li ima osoba koja se nalazi u takvim vezama ili je to samo maštarija kod nas
Rekao bi da je dobar dio brakova u hrvatskoj takav, bar dosta njih koje sam ja upoznao, pritom ne mislim na dominaciju u seksualnom smislu, nego da je zena ta koja donosi vecinu odluka i ima zadnju rijec.

Rekao bi da je dobar dio brakova u hrvatskoj takav, bar dosta njih koje sam ja upoznao, pritom ne mislim na dominaciju u seksualnom smislu, nego da je zena ta koja donosi vecinu odluka i ima zadnju rijec.
i ja sam o tome bas razmisljao, ali me buni sto vecina zena uopste ne zeli da bude dominantna u tom smislu, a u stvarnosti oni jesu dominantne samo sto to one ne vide tako

Pozdrav svima. Nov sam na ovom forumu. Ljubitelj sam femdom-a. Svjestan sam da je moj pokušaj vrlo optimističan, ali nada posljednja umire. Ako ima neka normalna kinky cura/žena (25-50 godina) iz Rijeke ili okolice, iz Istre ili Ilirske Bistrice koja želi stupiti u kontakt sa potencijalnim play partnerom za stabilni bdsm odnos (ne nužno vezu) slobodno neka me kontaktira. Iskusan sam, ozbiljan i diskretan. Volio bih imati partnericu-pratilju kada idem na razno razne play partije u Sloveniji, Italiji, Austriji, Velikoj Britaniji...

Dali netko zna sto o ovom profilu ne fetu,potvrđen je.
Potvrden je da, al meni svejedno sumnjiv. Svaka objava je doslovno screenshot, ocekivao bi da vlasnik tih fotografija ima sve to na mobu i moze ih direktno objavit. Takoder, ako pogledate profil na ig, ta zena ima muza i malu djecu. Cudno mi je da bi se bavila tako necim, a opet tako javno bez imalo paznje objavljivala svoje fotke lica, instagram sa punim imenom i prezimenom itd. Ja sam se javio, na poruke odgovara jedva, mozda jednom dnevno ako i toliko. Svi odgovori su max 2-3 rijeci: Da, Ne, Kaj te pali… Dosta skupa zabava, trazi 250. Odustao sam prije nego je doslo pitanje za a-bon, no ne bi me cudilo da se sve na kraju svede na to.

Potvrden je da, al meni svejedno sumnjiv. Svaka objava je doslovno screenshot, ocekivao bi da vlasnik tih fotografija ima sve to na mobu i moze ih direktno objavit. Takoder, ako pogledate profil na ig, ta zena ima muza i malu djecu. Cudno mi je da bi se bavila tako necim, a opet tako javno bez imalo paznje objavljivala svoje fotke lica, instagram sa punim imenom i prezimenom itd. Ja sam se javio, na poruke odgovara jedva, mozda jednom dnevno ako i toliko. Svi odgovori su max 2-3 rijeci: Da, Ne, Kaj te pali… Dosta skupa zabava, trazi 250. Odustao sam prije nego je doslo pitanje za a-bon, no ne bi me cudilo da se sve na kraju svede na to.
da, nisam je skuzio do sada.... jako neobicno da tako otvoreno pokazuje lice ali opet možda je koka skužila biznis...
super izgleda, moze privuc fetisiste s viskom love da sline po njenim stopalima za 250e sat, kako kazes...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh