NeJe li ima neka domina na Fetlifeu koja ne radi za nova, već iz užitka?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NeJe li ima neka domina na Fetlifeu koja ne radi za nova, već iz užitka?
Ne nemaju pojma kaj rade a cijene paprenehttps://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/vatrena-domina-oglas-5843789
Bio tko kod njih ? Isplati li se ići?
Već dugo nema neke dobre domine mada ja imam fetish više na strap dildo i prostatu ali nema više ni za to pogotovo na plavom. Imali što preporučiti na fetuNe nemaju pojma kaj rade a cijene paprene
Ja sam joj pisao sigurno 10 poruka al bez odgovora. Admin mi je obrisao stari profil a tamo sam imao preporuke u porukama domina na fetu i to mi je obrisao samo zato što sam napisao od domine kat i zvono .pisao sam email da mi vrati stari profil isto bez odgovora pa molim ako čita da pogleda moj email neću više pisati nečije adrese ispričavam seMaitresse Leia sa feta. Bio tko? Bas gledam, sve se cini okej....
domine kat? zvono?Ja sam joj pisao sigurno 10 poruka al bez odgovora. Admin mi je obrisao stari profil a tamo sam imao preporuke u porukama domina na fetu i to mi je obrisao samo zato što sam napisao od domine kat i zvono .pisao sam email da mi vrati stari profil isto bez odgovora pa molim ako čita da pogleda moj email neću više pisati nečije adrese ispričavam se
? Šta sad hoćeš da opet napišem pa da mi izbriše i ovaj profil ?domine kat? zvono?
radi li pegging ? Jesi bio kod nje ?Inače, Maitresse Leia je doznala da se ljudi tu raspituju o njoj i poručuje:
Tko me želi upoznati, neka dođe na Fetlife evente.
Znam ju preko Fetlifea.radi li pegging ? Jesi bio kod nje ?
ta online sranja me neinteresiraju samo pegging uživo ne mora biti prava domina al da zna što radi . A ta ako ne radi za novce nek ne zajebava pošten narodZnam ju preko Fetlifea.
Nisam " bio kod nje".
Znam da radi pegging.
Ono što ne znam je da li ona radi za novac sa nepoznatima.
gdje si se nje sjetio? ona je vec duze vremena van igreIma netko kontakt od goldie8 znam da više kao ne radi ali vrijedi probati. Može privatna poruka ako ima tko iskustva s njom.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|