Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šteta što nemate neku ženu koja bi u sklopu apartmana radila dominaciju.BDSM Apartman - kamo bolje lokacije za vaše avanturice kad si nađete Domine
(Na žalost mi Dominu nemamo).
Kad bi bilo legalno, bilo bi nam iznimno drago uvrstiti u ponuduŠteta što nemate neku ženu koja bi u sklopu apartmana radila dominaciju.
Jel ne postoji neka shema da neki dobar pravnik nadje rupu u zakonu prema kojoj bi opravdao da BDSM ne spada pod seksualne usluge i da tako prodje?Kad bi bilo legalno, bilo bi nam iznimno drago uvrstiti u ponudu
Ako se ne podvodi, ne daju oglasi za seks i slicno. Policija nema nista s time. Tako i sa dominacijomKad bi bilo legalno, bilo bi nam iznimno drago uvrstiti u ponudu
Mislim da ne, ali iskoristio bih ovu priliku da upozorim na profil “Ivydiamond”. Navodno domina iz Zg, a sve slike su ukradene od neke zenske iz UK. I onda jos besramno na slike zaljepi svoje ime kao da potvrdi da su njene. Ne bi me cudilo da je iza profila muska osobajel ima koja nova na fetu?
da, djeluje kao fejk profil. trazi pare za online dominaciju jer kao nije u hrvatskoj trenutno. pitao je da se upoznamo kad dode u zg, ne odgovara. opcenito ne odgovara na pitanja, a meni uletila u inbox s pitanjem trazim li dominu. vidim da isto prati dosta drugih profila, lako moguce da je neki lik koji pokusava izmust pare.Mislim da ne, ali iskoristio bih ovu priliku da upozorim na profil “Ivydiamond”. Navodno domina iz Zg, a sve slike su ukradene od neke zenske iz UK. I onda jos besramno na slike zaljepi svoje ime kao da potvrdi da su njene. Ne bi me cudilo da je iza profila muska osoba
Zanimljivo. Za što točno Domina registrira svoju firmu i pod kojom djelatnosti da se vodi dominacija? Pitam za svrhu izdavanja računa za pruženu usluguAko se ne podvodi, ne daju oglasi za seks i slicno. Policija nema nista s time. Tako i sa dominacijom
To bi bila terapija, možda psihološka terapija, možda možeš i R1 izdatiZanimljivo. Za što točno Domina registrira svoju firmu i pod kojom djelatnosti da se vodi dominacija? Pitam za svrhu izdavanja računa za pruženu uslugu
Kaj mora sve bit preko racuna?? Radi na crnoZanimljivo. Za što točno Domina registrira svoju firmu i pod kojom djelatnosti da se vodi dominacija? Pitam za svrhu izdavanja računa za pruženu uslugu
Na računu napišeš "seksualna terapija", a firmu registriraš kao ...., e ne znam ni ja. Treba nešto smisliti.Zanimljivo. Za što točno Domina registrira svoju firmu i pod kojom djelatnosti da se vodi dominacija? Pitam za svrhu izdavanja računa za pruženu uslugu
pa hajde, preporuci onda.Najbolja dominacija ide preko preporuka
Ok je ona, samo ne znam da li ona radi za novce.Maitresse Leia sa feta. Bio tko? Bas gledam, sve se cini okej....
Tel: 064/677-677
|
|
|
|