Unknown Slave
Member
Kakva je situacija sa Dominama u Sarajevu, zna li neko neku?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O ukusima ne zelim, ali frende ne ides seviti, ides na dominaciju. Treba te paliti njezin stav, a ne samo izgled. Naravno, zena ima 60 godina, ali zna posao ako vam se zelje poklope. Ona ima footfetish i prelijepa stopala. Ima i kavez, ako te pali. Ja sam nasao ponesto za sebe i moram reci da je zena top za footfetish, facesitting i sl.Sise je jedino kaj valja kod nje.
evelyn ne objavljuje nista ili je deaktivirala, obrisala profil?Ne.
Legendo, nazoveš, dogovoriš i odeš. Ti si
Potpis 100%
Sve vrvi od nekih wanna be dominica koje znaju da će im se tamo na tom fetu muški bacat pod noge a ove ih nejebu 2%. Goldie djeluje kao real deal, jedino što me tu brine što onak što kažeš malo malo je nema a i više ljudi nekkao sumnja da je to transrodna osoba/osoba koja je mjenjala spol.
Ostalo neam pojma, meni se jedno vrijeme ona Evilyn Absynth iz ZG-a činila kao najbolja, samo za nju je trebalo imati zaista jaku toleranciju na bol a i nje više nema. Ona AleksandraPrva i sl. su valjda najgori užas koji postoji, dobro izgledaju a dodju doslovno zajebavat i drkat kurac, ne valja ako se javiš, ne valja ako se ne javiš, nije ih briga za ništa i onda pljuju sve živo gdje im se hrpa paćenika ušupkava, pričaju kako se njima gade subovi i ne bi ih nikad imali oko sebe i sl.
Ma komplet scena je smeće i užas, sjever i zapad EU je druga priča.
Deaktivirala.evelyn ne objavljuje nista ili je deaktivirala, obrisala profil?
Koliko sam vidio opet je na fetuDeaktivirala.
LinkItko neka iskustva sa MissJasmin13 iz Splita?
Poslan u pp.
I jaI ja bih molio iskustva sa MissJasmin13.
Hvala
Nisi mi posla nistaPoslan u pp.
Sry, sad vidim da mi se to druga osoba javila.Nisi mi posla nista
Ne znam zasto u pp saljete poruke. Pa valjda smo ovdje svi da razmjenjujemo iskustva, ili nismo. Ja sam bio sa Miss Jasmine 13. Bila je moja gosca u Zagrebu. Sudjelovao sam djelomicno u placanju njezina smjestaja. Za uzvrat sam dobio sto sam htio. Zena je korpulentna, apsolutni zaljubljenik u BDSM, uziva u tome, njezin muz zna za to. Hrpu opreme ima. Upoznao sam ga preko videocall. Nazvala ga dok sam joj masirao stopala i pohvalila mu se sa robom, odnosno samnom. Skroz otkacena i nepredvidljiva. Meni je bilo super.Itko neka iskustva sa MissJasmin13 iz Splita?
A gdje je njen kotakt, link?Ne znam zasto u pp saljete poruke. Pa valjda smo ovdje svi da razmjenjujemo iskustva, ili nismo. Ja sam bio sa Miss Jasmine 13. Bila je moja gosca u Zagrebu. Sudjelovao sam djelomicno u placanju njezina smjestaja. Za uzvrat sam dobio sto sam htio. Zena je korpulentna, apsolutni zaljubljenik u BDSM, uziva u tome, njezin muz zna za to. Hrpu opreme ima. Upoznao sam ga preko videocall. Nazvala ga dok sam joj masirao stopala i pohvalila mu se sa robom, odnosno samnom. Skroz otkacena i nepredvidljiva. Meni je bilo super.
Sretno
Jel daje žena scat i piss?A gdje je njen kotakt, link?
Nemam. Nasli smo se preko fetaA gdje je njen kotakt, link?
Kako se na fetu zove?Nemam. Nasli smo se preko feta
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |