Cure u regiji za Cyber

Hana, posto je ostarila naglo i udebljala se, ne moze vise posteno zaradivati pa je pocel uzimat pare i nestat tako da nemojte padat na foru vise. Ako zelite radije posaljite meni poruku ako zelite njene golotinje koje sam skupio tokom godina dok je bila fer. Isto tako imam i hrpu screenshotova ako netko zeli vidjet crno na bijelo kako krade i laze. Pamet u glavu i cuvajte pare
Hvala na ovoj obajavi ako mozes posalji koju ili sve sto imas od nje. Unaprijed hvala
 
Pozdrav, ima li nezko iskustva s ovim parom? Hvala

Tresnjevka dobojska, ja bio kod njih,imaju malog pomeranca u drugoj prostoriji, mladi su i opusteni,atmosfera ugodna, ne gledaju tocno u vrijeme, odrade svoje kao sto kazu, nema nadoplate za nesto vise, nije u redu tako pisati na osnovu osobnog iskustva ili nezadovoljstva necim,ja sam platio sat ostao duze.. Ko voli ovakvu vrstu zabave preporucujem..
 

ova je prevara
 

ova je prevara
Naravno, slike od meglajice uzela haha
 
Bio sa ovom na video call dva puta... niš specijalno... malo je dosadnjikava, ali je fer i kad uplatiš zove te.



Bio sam i sa Megy na callu, ona je skroz opuštena, zgodna i svakako preporučam.
 
I još samo jedna stvar, Hani sam uplatio jučer 30 za video call i naravno nije ispoštovala dogovor. Da kažem da je bila prilično bahata i arogantna, zavlači cijelo vrijeme uz ispriku da joj je netko navratio pa nije mogla, onda se dogovorimo sutra da se čujemo i ona odredi vrijeme i naravno 0 bodova. Da ne govorim da je prije toga pljuvala ostale cure, govorila da su prevare i nazivala ih jadnicama i sl., a ista je još gora. Tako da nikako ne preporučam staru fejkaru. Možda je nekad bila dobra, ali sve je prolazno.

 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh