bbb1986
Well-known member
Meni se javila na mail i rekla mi sat vremena 20 eura i da joj se javim na whatsapp da če mi tamo poslati svoje slike.Ne javlja se. Ni porukom, ni mailom, ni WhatsApp.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni se javila na mail i rekla mi sat vremena 20 eura i da joj se javim na whatsapp da če mi tamo poslati svoje slike.Ne javlja se. Ni porukom, ni mailom, ni WhatsApp.
Koliko joj je trebalo da odgovori?Meni se javila na mail i rekla mi sat vremena 20 eura i da joj se javim na whatsapp da če mi tamo poslati svoje slike.
Pa odgovorila mi je dva sata nakon moje poruke jer sam joj rano ujutro bio poslao u 06:30 h a ona odgovorila u 08:27h. I napisala mi je da je dostupna od 05 h do 20 hKoliko joj je trebalo da odgovori?
Pozdrav, dugo čitam forum i hvala svima na iskustvima.Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Ipak još nakon svih moj favorit! Video i slike napravila po mojoj želji!
Nazalost ovdje na oglasniki je 99% oglasa u rubrici cyber prevara tako da je ubosti pravi osim vec znana tri oglasa kao dobiti na lotu a ne uplatiti listicPozdrav, dugo čitam forum i hvala svima na iskustvima.
večeras ovdje bacio 30 eura u vjetar pa budite oprezni.
Hvala na ovoj obajavi ako mozes posalji koju ili sve sto imas od nje. Unaprijed hvalaHana, posto je ostarila naglo i udebljala se, ne moze vise posteno zaradivati pa je pocel uzimat pare i nestat tako da nemojte padat na foru vise. Ako zelite radije posaljite meni poruku ako zelite njene golotinje koje sam skupio tokom godina dok je bila fer. Isto tako imam i hrpu screenshotova ako netko zeli vidjet crno na bijelo kako krade i laze. Pamet u glavu i cuvajte pare
Ja bio, tresnjevka, mladi par godine stvarne, rade klasican odnos,opusteni, na kraju djevojka napravi rucni..Pozdrav, ima li nezko iskustva s ovim parom? Hvala
Par - Promatranje uživo ili online druženje
Dečko 24, djevojka 18, promatranje u nasem prostoru! Moguce i online druženje cam2cam Nas prostor, Diskrecija 100%.…www.oglasnik.hr
Tresnjevka dobojska, ja bio kod njih,imaju malog pomeranca u drugoj prostoriji, mladi su i opusteni,atmosfera ugodna, ne gledaju tocno u vrijeme, odrade svoje kao sto kazu, nema nadoplate za nesto vise, nije u redu tako pisati na osnovu osobnog iskustva ili nezadovoljstva necim,ja sam platio sat ostao duze.. Ko voli ovakvu vrstu zabave preporucujem..Pozdrav, ima li nezko iskustva s ovim parom? Hvala
Par - Promatranje uživo ili online druženje
Dečko 24, djevojka 18, promatranje u nasem prostoru! Moguce i online druženje cam2cam Nas prostor, Diskrecija 100%.…www.oglasnik.hr
tebi (promatraču) napravi ručni?Ja bio, tresnjevka, mladi par godine stvarne, rade klasican odnos,opusteni, na kraju djevojka napravi rucni..
Tako je.. Ti njih gledas u akciji, nju mozes dirati(brz prstiju unutra) i na kraju ti ona napravi rucni.. Spricanje na sise ili guzutebi (promatraču) napravi ručni?
Znaci ona ti samo rucni da? Mislio sam da je to nesto kao cuckoldTako je.. Ti njih gledas u akciji, nju mozes dirati(brz prstiju unutra) i na kraju ti ona napravi rucni.. Spricanje na sise ili guzu
Jel smiješ lizati?Tako je.. Ti njih gledas u akciji, nju mozes dirati(brz prstiju unutra) i na kraju ti ona napravi rucni.. Spricanje na sise ili guzu
zvao sam i pitao, veli da možešJel smiješ lizati?
Samo rucni,nema odnosa niti oralaZnaci ona ti samo rucni da? Mislio sam da je to nesto kao cuckold
Nisam fetisista za lizanje pa nisam pitao.. NazoviJel smiješ lizati?
Naravno, slike od meglajice uzela hahamackica bez gacica
Studentica iz Zagreba otvorena za razne vrste i nacine zabave,upoznavanja i druzenja.Samnom je sve moguce,na obostrano zadovoljstvo.Mislim da nam je svima korona dosadila i da bi trebali skrenuti misli s nje na neki naèin.Mobilni: 095 829 3708(Viber i vocap)email: volimsexic@gmail.com(dostupna...www.hrvatskioglasi.com
ova je prevara
Kolko si platio?Tako je.. Ti njih gledas u akciji, nju mozes dirati(brz prstiju unutra) i na kraju ti ona napravi rucni.. Spricanje na sise ili guzu
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|