Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vrati se onda u Bosnu, tamo su najvještiji obrezivači kuraca, ko zna - možda bi i tebi mogli nekim specijalnim zahvatom mogli skinut kilometraže ( na oba tunela)U nekom smislu ja sam kao uvozna mečka. Cena raste zaj sa kilometražom
A iz toga proizlazi pitanje koje se samo po sebi nameće; bi li ti bila zadovoljna uslugom?Vrati se onda u Bosnu, tamo su najvještiji obrezivači kuraca, ko zna - možda bi i tebi mogli nekim specijalnim zahvatom mogli skinut kilometraže ( na oba tunela)
Možda se ti nisi svidila usluziMeni se nije svidela usluga
Dušice, svi ti koji kažu da se nešto njima nije svidjelo, to je do njih, samo do nijh, ili samo lažu pokušavajući tebe da ocrne... Bezuspješno.Evo prosla sam Corsom 6500km da gledam idiote a da se njima usluga ne sviđa i ok je
Dovedeš mamu ili seku ako imaš, a ja kao tata ću im vratiti kilmometražu sa milion kilometara na nekih 180-200K. Nediraj ni Bosnu ni Crys u usta te jbmVrati se onda u Bosnu, tamo su najvještiji obrezivači kuraca, ko zna - možda bi i tebi mogli nekim specijalnim zahvatom mogli skinut kilometraže (
Pa iskr ne pada mi na pamet da platim nekome da njoj lizem. Ali uvek platim masažu i čišćenje stana (samo da nisu domaće, jer klosarke obavezno nešto ukradu)A iz toga proizlazi pitanje koje se samo po sebi nameće; bi li ti bila zadovoljna uslugom?
Ma jok, samo da su njima visoka očekivanja od života.Bosanci i Srbi jesu stoka, al kad odeš u Hr tek ćeš vidjeti šta je bagra. Moj savjet tamo idi samo snimaj i ništa drugo. Vidiš i po komentarima hejtaju samo ljubomorni Hrvati... Raja iz BiH i Srbine te gotivi.
Bilo kad, bilo šta, sve znaš samo call podrška je tu. A ljubomorni i nezadovoljni nek kurac puše..
Poštujem kad ti tako kažeš.. Probaj i vidiMa jok, samo da su njima visoka očekivanja od života.
Ipak se meni više sviđa RH, bez obzira kakva je usluga
Radis li u Bg ili ne
Poštujem kad ti tako kažeš.. Probaj i
kak možeš bit tak naporan, pa vidiš da Crystalka bježi iz Bosne zbog tebePoštujem kad ti tako kažeš.. Probaj i vidi
Još i usluga je loša… KatastrofaBas me zanima kakav joj je opus debilcina koji ju jebu, zenska je 3/10. Takve u Au i Njem bacaju u vodu jer ne valjaju, a dok progovori vidi se ocita zanimacija za bijelo vikendom.
Sa sarkazmom ces si sigurno poboljstat status okrenutog dno dna.Još i usluga je loša… Katastrofa
Da su svi ko ja, ova ljepotica bi vozila S class vjeruj mi.. Ne bježi ona od mene, nije tu zbog drugih stvari.. NebitnoJoš i usluga je loša… Katastrofa
Ma druže kakvo belo vikendomSa sarkazmom ces si sigurno poboljstat status okrenutog dno dna.
Da su svi ko ja, ova ljepotica i princeza bi vozila S class vjeruj mi.. Ne bježi ona od mene, nije tu zbog drugih stvari.. Al Nebitno da ti objašnjavam...kak možeš bit tak naporan, pa vidiš da Crystalka bježi iz Bosne zbog tebe
-dojadio si i Bogu i narodu! Sjaši! Pusti jadnu ženu na miru! Nije zadovoljna uslugom zbog tebe!
Pa eto dođi u zg. Dobis šansu za popravni i da mi se svidi usluga možemo i kavu popit i popričat lijepoJoš i usluga je loša… Katastrofa
Neka ostane da se ti usluga nije svidelaPa eto dođi u zg. Dobis šansu za popravni i da mi se svidi usluga možemo i kavu popit i popričat lijepo
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|