Crystal
Well-known member
Čoveku se nije svidela usluga ALOOOOporavljeni smo dolazi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čoveku se nije svidela usluga ALOOOOporavljeni smo dolazi
Jbt pojedinac bitnija je vecinaČoveku se nije svidela usluga ALOOO
Obrati paznju, čoveku se nije svidela usluga, 5 puta je već napisao, a niko ne reaguje ALOJbt pojedinac bitnija je vecina
Nije, al dođi u zg na popravniČoveku se nije svidela usluga
Neću doći dok ljudi ne obrate pažnjuNije, al dođi u zg na popravni
Da bi se i tebi usluga nije svidela???????Treba mi Kristalna da se istovarim
Kad si u mostaruDa bi se i tebi usluga nije svidela???????
Evo,dođi u Osijek,ja sam siguran ,unaprijed,da će mi se usluga svidjeti.Da bi se i tebi usluga nije svidela???????
Ja jebem kako meni paše kaj me briga za usluguDa bi se i tebi usluga nije svidela???????
BegeCrystal u kojem si gradu trenutno?
Ne dolazim u BiHKad si u mostaru
Pa i neće se tebi svideti usluga pa ćeš srat ovde jer se ti nije svidela uslugaJa jebem kako meni paše kaj me briga za uslugu
Pa,evo,ponavljam,dođi u Osijek,meni će se sigurno svidjeti usluga,a nakon toga ću te hvaliti sedam dana i sedam noći.Pa i neće se tebi svideti usluga pa ćeš srat ovde jer se ti nije svidela usluga
Kako mos bit siguran da će ti se svidit usluga. Možda se popravila nakon 2 godine ko će ga znatPa,evo,ponavljam,dođi u Osijek,meni će se sigurno svidjeti usluga,a nakon toga ću te hvaliti sedam dana i sedam noći.
Misliš, se nije ti usluga svidjela jer.Pa i neće se tebi svideti usluga pa ćeš srat ovde jer se ti nije svidela usluga
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|