Crystal
Well-known member
Neću doći dok ljudi ne obrate pažnjuNije, al dođi u zg na popravni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neću doći dok ljudi ne obrate pažnjuNije, al dođi u zg na popravni
Da bi se i tebi usluga nije svidela???????Treba mi Kristalna da se istovarim
Kad si u mostaruDa bi se i tebi usluga nije svidela???????
Evo,dođi u Osijek,ja sam siguran ,unaprijed,da će mi se usluga svidjeti.Da bi se i tebi usluga nije svidela???????
Ja jebem kako meni paše kaj me briga za usluguDa bi se i tebi usluga nije svidela???????
BegeCrystal u kojem si gradu trenutno?
Ne dolazim u BiHKad si u mostaru
Pa i neće se tebi svideti usluga pa ćeš srat ovde jer se ti nije svidela uslugaJa jebem kako meni paše kaj me briga za uslugu
Pa,evo,ponavljam,dođi u Osijek,meni će se sigurno svidjeti usluga,a nakon toga ću te hvaliti sedam dana i sedam noći.Pa i neće se tebi svideti usluga pa ćeš srat ovde jer se ti nije svidela usluga
Kako mos bit siguran da će ti se svidit usluga. Možda se popravila nakon 2 godine ko će ga znatPa,evo,ponavljam,dođi u Osijek,meni će se sigurno svidjeti usluga,a nakon toga ću te hvaliti sedam dana i sedam noći.
Misliš, se nije ti usluga svidjela jer.Pa i neće se tebi svideti usluga pa ćeš srat ovde jer se ti nije svidela usluga
Malo manje od 400km u jednom smjeru, da bar vozim kakvog Mercedesa
Evo prosla sam Corsom 6500km da gledam idiote a da se njima usluga ne sviđa i ok jeMalo manje od 400km u jednom smjeru, da bar vozim kakvog Mercedesa
Meni se nije svidela uslugaMisliš, se nije ti usluga svidjela jer.
Samo kilometraža ide gore, a usluga se ne sviđaKako mos bit siguran da će ti se svidit usluga. Možda se popravila nakon 2 godine ko će ga znat
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|