Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad si u mostaruDa bi se i tebi usluga nije svidela???????
Evo,dođi u Osijek,ja sam siguran ,unaprijed,da će mi se usluga svidjeti.Da bi se i tebi usluga nije svidela???????
Ja jebem kako meni paše kaj me briga za usluguDa bi se i tebi usluga nije svidela???????
BegeCrystal u kojem si gradu trenutno?
Ne dolazim u BiHKad si u mostaru
Pa i neće se tebi svideti usluga pa ćeš srat ovde jer se ti nije svidela uslugaJa jebem kako meni paše kaj me briga za uslugu
Pa,evo,ponavljam,dođi u Osijek,meni će se sigurno svidjeti usluga,a nakon toga ću te hvaliti sedam dana i sedam noći.Pa i neće se tebi svideti usluga pa ćeš srat ovde jer se ti nije svidela usluga
Kako mos bit siguran da će ti se svidit usluga. Možda se popravila nakon 2 godine ko će ga znatPa,evo,ponavljam,dođi u Osijek,meni će se sigurno svidjeti usluga,a nakon toga ću te hvaliti sedam dana i sedam noći.
Misliš, se nije ti usluga svidjela jer.Pa i neće se tebi svideti usluga pa ćeš srat ovde jer se ti nije svidela usluga
Malo manje od 400km u jednom smjeru, da bar vozim kakvog Mercedesa
Evo prosla sam Corsom 6500km da gledam idiote a da se njima usluga ne sviđa i ok jeMalo manje od 400km u jednom smjeru, da bar vozim kakvog Mercedesa![]()
Meni se nije svidela uslugaMisliš, se nije ti usluga svidjela jer.
Samo kilometraža ide gore, a usluga se ne sviđaKako mos bit siguran da će ti se svidit usluga. Možda se popravila nakon 2 godine ko će ga znat
Vrati se onda u Bosnu, tamo su najvještiji obrezivači kuraca, ko zna - možda bi i tebi mogli nekim specijalnim zahvatom mogli skinut kilometraže ( na oba tunela)U nekom smislu ja sam kao uvozna mečka. Cena raste zaj sa kilometražom![]()
A iz toga proizlazi pitanje koje se samo po sebi nameće; bi li ti bila zadovoljna uslugom?Vrati se onda u Bosnu, tamo su najvještiji obrezivači kuraca, ko zna - možda bi i tebi mogli nekim specijalnim zahvatom mogli skinut kilometraže ( na oba tunela)![]()
Možda se ti nisi svidila usluziMeni se nije svidela usluga
Dušice, svi ti koji kažu da se nešto njima nije svidjelo, to je do njih, samo do nijh, ili samo lažu pokušavajući tebe da ocrne... Bezuspješno.Evo prosla sam Corsom 6500km da gledam idiote a da se njima usluga ne sviđa i ok je![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|