Definitivno jeKristi, jeli na pomolu jubav?![]()
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
![Wink ;) ;)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Definitivno jeKristi, jeli na pomolu jubav?![]()
Kako se žvake posuđuju??? Posudim ti žvaku i ti mi je vratiš ižvakanu iz tvojih usta?!?A Hobo mu nadimak. Ne može ni žvaku posudit
O hebote i ti, maserka se definitivno oprašta, možda i Sisata, sad i tiDefinitivno jeuskoro oprostajka
![]()
Sad ćeš biti pobožna katolkinja i vjerna supruga?Poanta zivota su promjene, nista nije zauvijek. Sve je prolazno. Konstantno mjenjanje, istrazivanje, isprobavanje.
ovaj forum je uvijek bio trash, ali kao i takav bio je dobar izvor smijeha, i pokojeg iskompleksiranog majmuna, ali boze moj![]()
Glup bio i glup ostao.Sad ćeš biti pobožna katolkinja i vjerna supruga?
Ne boj se ti za druge ,snace se maserke i kurve i bez tvoje edukacijeO hebote i ti, maserka se definitivno oprašta, možda i Sisata, sad i tiOvaj forum namjenjen za informacije o kurvanju će biti odgovoran za prestanak kurvanja
![]()
Koji to?Dečko je dost retard..
Nešto sam malo počeja gledati o Černobilu..Ne boj se ti za druge ,snace se maserke i kurve i bez tvoje edukacije... Nego kako si danas jesi pogleda kakav produktivni dokumentarac?
Odlicno, kad to zavrsis imas na Al Jazeeri o Siriji kako istrazivacki novinari ginu za istinu dok je pokusavaju dokumentirati ... Nakon toga mos pric na historyNešto sam malo počeja gledati o Černobilu..
Ja gledam po noci.Ljubavi si se naspavala ja gledam filmove sad
Hvala ti, što misliš o situaciji u Siriji? Misliš li da je Černobilska katastrofa imala i političkih implikacija koje su na kraju dovele do sloma SSSR- a?Odlicno, kad to zavrsis imas na Al Jazeeri o Siriji kako istrazivacki novinari ginu za istinu dok je pokusavaju dokumentirati ... Nakon toga mos pric na history![]()
Maserka nije smješno da subotom imaš noćni filmski maraton bez Patka kraj sebe A Patak Filmofil
Mislim ja o situaciji u cijelom svijetu jer se to tice svih nas. Ne smatram da je ikakva povezanost s Cernobilom i SSSR om. Vec Cernobil nije ulagao u tehnologijuHvala ti, što misliš o situaciji u Siriji? Misliš li da je Černobilska katastrofa imala i političkih implikacija koje su na kraju dovele do sloma SSSR- a?
Pa u biti bila je ljudska greška... Gledaj dokumentarce.....Mislim ja o situaciji u cijelom svijetu jer se to tice svih nas. Ne smatram da je ikakva povezanost s Cernobilom i SSSR om. Vec Cernobil nije ulagao u tehnologiju![]()
Pa gledam ocitoPa u biti bila je ljudska greška... Gledaj dokumentarce.....
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|