Definitivno je uskoro oprostajkaKristi, jeli na pomolu jubav?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Definitivno je uskoro oprostajkaKristi, jeli na pomolu jubav?
Kako se žvake posuđuju??? Posudim ti žvaku i ti mi je vratiš ižvakanu iz tvojih usta?!?A Hobo mu nadimak. Ne može ni žvaku posudit
O hebote i ti, maserka se definitivno oprašta, možda i Sisata, sad i ti Ovaj forum namjenjen za informacije o kurvanju će biti odgovoran za prestanak kurvanjaDefinitivno je uskoro oprostajka
Sad ćeš biti pobožna katolkinja i vjerna supruga?Poanta zivota su promjene, nista nije zauvijek. Sve je prolazno. Konstantno mjenjanje, istrazivanje, isprobavanje.
ovaj forum je uvijek bio trash, ali kao i takav bio je dobar izvor smijeha, i pokojeg iskompleksiranog majmuna, ali boze moj
Glup bio i glup ostao.Sad ćeš biti pobožna katolkinja i vjerna supruga?
Ne boj se ti za druge ,snace se maserke i kurve i bez tvoje edukacije ... Nego kako si danas jesi pogleda kakav produktivni dokumentarac?O hebote i ti, maserka se definitivno oprašta, možda i Sisata, sad i ti Ovaj forum namjenjen za informacije o kurvanju će biti odgovoran za prestanak kurvanja
Živila ti meniGlup bio i glup ostao.
Koji to?Dečko je dost retard..
Nešto sam malo počeja gledati o Černobilu..Ne boj se ti za druge ,snace se maserke i kurve i bez tvoje edukacije ... Nego kako si danas jesi pogleda kakav produktivni dokumentarac?
Odlicno, kad to zavrsis imas na Al Jazeeri o Siriji kako istrazivacki novinari ginu za istinu dok je pokusavaju dokumentirati ... Nakon toga mos pric na historyNešto sam malo počeja gledati o Černobilu..
Ja gledam po noci.Ljubavi si se naspavala ja gledam filmove sad
Hvala ti, što misliš o situaciji u Siriji? Misliš li da je Černobilska katastrofa imala i političkih implikacija koje su na kraju dovele do sloma SSSR- a?Odlicno, kad to zavrsis imas na Al Jazeeri o Siriji kako istrazivacki novinari ginu za istinu dok je pokusavaju dokumentirati ... Nakon toga mos pric na history
Maserka nije smješno da subotom imaš noćni filmski maraton bez Patka kraj sebe A Patak Filmofil
Mislim ja o situaciji u cijelom svijetu jer se to tice svih nas. Ne smatram da je ikakva povezanost s Cernobilom i SSSR om. Vec Cernobil nije ulagao u tehnologijuHvala ti, što misliš o situaciji u Siriji? Misliš li da je Černobilska katastrofa imala i političkih implikacija koje su na kraju dovele do sloma SSSR- a?
Pa u biti bila je ljudska greška... Gledaj dokumentarce.....Mislim ja o situaciji u cijelom svijetu jer se to tice svih nas. Ne smatram da je ikakva povezanost s Cernobilom i SSSR om. Vec Cernobil nije ulagao u tehnologiju
Pa gledam ocitoPa u biti bila je ljudska greška... Gledaj dokumentarce.....
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|