Hhahaa samo da napomene ima tu i nasih kolega koji zocaju bonove naime javi mi se jedan član sa porukom :
rotem35 nick
pozdrav kolega,bio sam ti ja prije dva mjesecu u Koprivnici s curom u kasnim dvadesetima.Naplatima mi je 400kn za sex i pusenje.Meni bilo odlicno pa evo ti mail marina771a@gmail.com,
Ja prihvatim igru predosjećajući d aje neka muljaza nakon 3 dana neodgovaranja na mail , pošaljem kolegi povratnu poruku nista od te nema nikakvog odgovora d abi se nakon pola sata javila na mail i tu dolazi sljedeća prepiska :
Nemoj zajebavat ljude jer je to jako djetinjasto. Pozz
On Mon, Sep 5, 2022, 12:56 Marina Katic <marina771a@gmail.com> wrote:
rotem35 nick
pozdrav kolega,bio sam ti ja prije dva mjesecu u Koprivnici s curom u kasnim dvadesetima.Naplatima mi je 400kn za sex i pusenje.Meni bilo odlicno pa evo ti mail marina771a@gmail.com,
Ja prihvatim igru predosjećajući d aje neka muljaza nakon 3 dana neodgovaranja na mail , pošaljem kolegi povratnu poruku nista od te nema nikakvog odgovora d abi se nakon pola sata javila na mail i tu dolazi sljedeća prepiska :
Nemoj zajebavat ljude jer je to jako djetinjasto. Pozz
On Mon, Sep 5, 2022, 12:56 Marina Katic <marina771a@gmail.com> wrote:
Momak prekini me ponizavat I pravit budalom.Ispostuj me ili nisam zainteresirana
On Mon, Sep 5, 2022, 12:50 x <> wrote:
Slika bona moze bez qr koda i brojeva , samo vrijeme i datum te mjesto kupovine , iz kc ti reci iz kojega kioska , tako da se uvjeris da je pravi
> Datum: 05.09.2022 12:07
> Naslov: Re: pozz, kako si?
>
Ja popijem kavu do 1 ako se ne javis, blokiram te. Ja se necu navlacit 3 danaOn Mon, Sep 5, 2022, 11:45 Marina Katic <marina771a@gmail.com> wrote:Ne nalazim se ja strancima sto je tebi, niti me kave zanimaju. Trebala bi A bon 200kn i jos 200 ponesi kad dodjes. Na vrijeme ne gledam i kad posaljes dajem ti broj pa ti detaljno kazem di ces doci, slobodna sam On Mon, Sep 5, 2022, 11:26 x < wrote:Hej, ma nije problem , mozemo se nac na picu negdje u kc , pa dogovorimo se akontaciju pa odemo kud kazes ,mozes mi se i na whatsup javit laksa je komunikacija
> Datum: 05.09.2022 10:43
> Naslov: Re: pozz, kako si?
>
Hej, jutro..imam 28 god iz Kc.Imam i prostor.Zanima me da li placas akontaciju za prvi put posto se ne nalazim niti pustam stranca bez pokrica za prvi put? On Sun, Sep 4, 2022, 22:13 wrote:Hej pozz , dobio sam od kolege tvoj mail , pa da se javim ako si zaintereisrana za druzenje