megalodonccr83
Active member
samo budeš kučak i okreneš se na vratima...ako je ona kuja, budi i ti smrad, kada vidim da seru s slikama dogovorim se i ciao bella...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti si očekivao prave slike?Naša "studentica21" sa PO:
Slatka Studentica 23
Vitka mlada profinjena studentica 165/52/3 Ponovno sam ovdje samo jako kratko Tko želi osjetit magiju strasti dodira i…www.oglasnik.hr
Koristi lažne slike:
Latinaladies.de 0163-2251895 Beyza Wuppertal
Sexy Bilder von Beyza. Wuppertal Tel: 0163-2251895www.latinaladies.de
Samo radi toga IZBJEGAVATI!!!
javila se meni...traži 1000 kuna,poslao sam joj slijedeće pismo....pretjerala si....do ne tako davno radila si to za 600 kuna sat.....neću ti pametovati ali mislim da ćete uskoro sve ostati bez klijenata....tih 1000 kuna nije puno za 10% mogućih klijenata ostatak od 90% to ne može financirati,znači u konačnici gubiš i ti....čitaj si malo forume i recenzije....dobronamjeran savjet,ne zamjeri....lijep ti pozdrav i sretno.........A ti si očekivao prave slike?
Jel se i tebi javila preko poruke?
Misli si ona: "Mlada sam pa mogu naplatiti više. Pa tko hoće neka plati."javila se meni...traži 1000 kuna,poslao sam joj slijedeće pismo....pretjerala si....do ne tako davno radila si to za 600 kuna sat.....neću ti pametovati ali mislim da ćete uskoro sve ostati bez klijenata....tih 1000 kuna nije puno za 10% mogućih klijenata ostatak od 90% to ne može financirati,znači u konačnici gubiš i ti....čitaj si malo forume i recenzije....dobronamjeran savjet,ne zamjeri....lijep ti pozdrav i sretno.........
Znači kad dobiju ovakve odgovore od 70% klijenata prestat će biti tako bahate
Nisam shvatio sve Nasao sam recenziju od promatraca da je 600 kn pol sata, 1000 kn sat. Jesi ti bio kod nje pa si dao 600 za sat, pa slijedeci put kad si ju kontaktirao ti rekla da je sad 1000 sat ili?javila se meni...traži 1000 kuna,poslao sam joj slijedeće pismo....pretjerala si....do ne tako davno radila si to za 600 kuna sat.....neću ti pametovati ali mislim da ćete uskoro sve ostati bez klijenata....tih 1000 kuna nije puno za 10% mogućih klijenata ostatak od 90% to ne može financirati,znači u konačnici gubiš i ti....čitaj si malo forume i recenzije....dobronamjeran savjet,ne zamjeri....lijep ti pozdrav i sretno.........
ne nego su one sve do nedavno radile za 600 kuna i sad podigle na 800-1000Nisam shvatio sve Nasao sam recenziju od promatraca da je 600 kn pol sata, 1000 kn sat. Jesi ti bio kod nje pa si dao 600 za sat, pa slijedeci put kad si ju kontaktirao ti rekla da je sad 1000 sat ili?
Pa svi vide sta se pise ovdje, neke se i poznaju medusobno, neke krenu s kompletom za jednu cijenu pa vide da svi navalili pa odma dignu ili ukine komplet pa samo masira itd itd ima sto nacinaKako one uopće znaju za koliko druge rade?
Pa kaj nije vec sto puta receno da sve koje zele pare unaprijed je prevaravarijanta preko air-casha je prevara, osoba na 0977102146 kod galerije pokupi uplatu i više se ne javlja
otkrio si toplu voduvarijanta preko air-casha je prevara, osoba na 0977102146 kod galerije pokupi uplatu i više se ne javlja
Lijepo si joj napisao,situacija bi se promijenila kad bi dobivale vise takvih poruka…javila se meni...traži 1000 kuna,poslao sam joj slijedeće pismo....pretjerala si....do ne tako davno radila si to za 600 kuna sat.....neću ti pametovati ali mislim da ćete uskoro sve ostati bez klijenata....tih 1000 kuna nije puno za 10% mogućih klijenata ostatak od 90% to ne može financirati,znači u konačnici gubiš i ti....čitaj si malo forume i recenzije....dobronamjeran savjet,ne zamjeri....lijep ti pozdrav i sretno.........
Pa bar videa ima na internetu koliko pozelis, cemu uopce i kontaktirati taj oglas i placati za online?095/566-5409
0955665409
OnamalaMia
***Bujna plavuša nudi online zabavu***
Hejj, uroni samnom u svijet mašte i da ti ispunim i najluđi fetiš. Nudim: -Videopoziv -Audiopoziv -Paket slika i videa…www.oglasnik.hr
Prevarantica.
Pa bar videa ima na internetu koliko pozelis, cemu uopce i kontaktirati taj oglas i placati za online?
E tako je. Nisam u šoku samo nisam mogao na ovom jebenom forumu naći tu crnu listu. Nisam ja opljačkan, nego moj prijatelj. U svakom slučaju ,ne zovite. Mada bih ja volio da se dogovorimo ko ljudi i napravimo im neku sačekušu.Evo,posto je kolega Diskretan Varaždinac vjerovatno u šoku od toga kaj su ga opljačkali…
Ja cu staviti ovo na crnu listu
Brineta 30 godina probaj me jednom i nikad me ne nećeš zaboravit
Nazovi me nećeš požalitwww.oglasnik.hr
Znaci ljudi…
Nemojte zvati ovaj oglas,jer su neke ljude opljackali i uzeli im novac cigani…
Uz sve navedeno,ženska u oglasu je narkomanka i ima 34kg…
Zaobilaziti u širokom luku…
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|