Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dao bi mu 50 € da me ne opljačka.Kako bi ti diskretno rjesio problem s ciganom koji te oce pljackat?
Kako jos niste skuzili, sta trazi bon unaprijed je FAKE.A sad na plavom ima brdo togIskustva s ovom iz ck? Trazi pola para kroz bon unaprijed, vjerovatno neki scam?![]()
Vatrena i mlada cura za sve! 🔥😘
Mlada cura za zabavu u Čakovcu 😍 Javi mi se na WHATSAPP za detalje! 091 504 5846 NE ODGOVARAM NA PORUKE I SMSwww.oglasnik.hr
A jel nju ko vidio u živo,jel uopće lići na neštoVatrena crnka 55, promjenila nick na plavom oglasniku, taktika ista, ne ići![]()
Sara ( stvarna maserka )
Pozdrav ekipa ja sam Sara,pružam najbolju masažicu cijelog tijela. Slikice su moje 100% Velike prekrasne grudi…www.oglasnik.hr
Ja sam se zajebao. Malo je jača. Nema veze sa tijelom na slici. U licu ok. Obično trackanje i brljanje. Šteta novacaA jel nju ko vidio u živo,jel uopće lići na nešto
Niko pametan ne uplaćuje unaprijed![]()
Antonela
Mlađa djevojka 156/50/3 sa vlastitim prostorom. Slike moje - bez neugodnih iznenađenja. Diskrecija je očekivana i…www.oglasnik.hr
Prevarantica,mlada droljica koja ce sve napravit ta te zajebe.....uplatis an aircash pa se ne javlja
Pa i nije. Pričaju gluposti. EGE djevojke komuniciraju tom aplikacijom pa do njih možeš doći u 5 poruka bez problema.Zbog čega je konkretno to što je WhatsApp problem? Pa danas je to najraširenija aplikacija za dopisivanje, a tko hoće ima i poziv/video poziv.
Meni se ne čini d aje WhatsApp problem sam po sebi.
Whatsapp nije problem sa stranim kurvama, nego sa nasim prevarantima. Sve slike izgledaju bajno a onda se javis pa ti kazu kupi a bon ili ima onih koji ti broj nadu u imeniku i traze te da im slikas kiflu pa kad uslikas te ucjene da im posaljes pareZbog čega je konkretno to što je WhatsApp problem? Pa danas je to najraširenija aplikacija za dopisivanje, a tko hoće ima i poziv/video poziv.
Meni se ne čini d aje WhatsApp problem sam po sebi.
E ovako kad smo kod oglasa u plavom oglasniku rubrika osobni kontakti ti oglasi i nisu baš jeftini. Oglasnik tu ubire masne pare. Jednodnevni oglas košta 30 eura, i kad bi se prevaranti ignorirali na nekoliko dana brzo bi nestali takvi oglasi.Fake:
![]()
Tražiš Svoju Dominu 😈
Nudim Seanse za dobre i zločeste,, koji su željni paznje i DOMINACIJE.te im je dojadila svakodnevnica pa su zeljni…www.oglasnik.hr
Ova wocapuša (a vrlo vjerojatno i neki kreten peder iz maminog podruma koji se naslađiva) navede te sa porukama prvo da dođeš na adresu (jedna ulica na Ravnicama) i onda moraš čekati neko vrijeme, jer kao kobajagi još ima klijenta. Onda nakon toga izgasi skroz mobitel. Nakon pola sata čekanja, probao je nazvati, ne javlja se. Javi se sa watsappa nakon 2 sata pauze sa nekom glupom isprikom i onda te pita hoćeš li doći sutra.
Ja još veći kreten što sam nasjeo na poruke i što nisam inzistirao prvo na pozivu da čujem glas.
Nemojte ispasti budala kao ja danas. Jedine watsapuše koje nisu lažnjaci su latinjare sa EGE-a (jer koriste translator za prijevod s obzirom da ne znaju baš engleski). Ovo ostalo je manje-više sve lažnjaci. Sada skoro svako drugi oglas jebeni whatsap.
PO je kao oglasnik pošao skroz u kurac, najbolje da se preimenuje u fake-wocapuša oglasnik.
Dominacija me doista interesira. Ima li kakva domaća domina (da je mlađa od 50 godina) da me sutra išiba i ubije boga u meni što sam danas ispao kretenjačina?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|